Smskr0000 21.haftamda detaylı için gittiğim doktorda kalbinin durdugunu öğrendim hastaneye yatışım yapıldı doğum yaptıracaklar ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım çok zor meleğim gitti hemde hiç birşeyi yokken herşey okadar iyiydi ki🥺🥺😔
Yandom Smskr0000 canım benim başın sağolsun bende 6 gün oldu meleğimi kaybedeli cennetin kapısında bizleri bekleyecekler inşallah 19. Haftalık erken doğum yaptım bende bebeğim ölü doğdu acını çok iyi anlıyorum
Ozlem0707 Smskr0000 basın saolsun cnm rabbım tez zamanda kucagını doldursun ınsallah moralını saglam tut
Mucizelerim34 Smskr0000 canım eminmi doktorun başka doktorada gitseydin sen gördünmü atmadığını. herşey yolundayken neden olsunki çok üzüldüm bende ne diyeceğimi bilemedim rabbim sabır versin
Demircimom Allah sabrını verir inşallah 🙏kendini bırakma hepsi geçicek dualarım seninle çok iyi anlıyorum yaşadığın hissi o boşluğu sorgulamayı ama hepsi geçicek 🤲
Blackkcat Smskr0000 canım benim hayat insanlara neler gösteriyor 😢başın sağolsun güçlü ol meleğin var artık
Sermec27 Smskr0000 rabbim sana sabırlar versin canım ben de 4 ay önce oğlumu kaybettim ve her sey yolundayken hiç bir sebeb yokken 38 haftalıkken kalbı durdu karnımda cok zor Allah yardımcın olsun Rabbim kolay dogumlar versin dogum yaparken kendin için dualar et rabbim seni tez zamanda ferahlıpa cıkarsın rabbim tez vakitte acımızı dindirecek hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasıp etsin inşallah 🤲😔
Essraanil Smskr0000 ah kuzum Rabbim sabrını versin.. benim de 23 haftalıkken durdu karnımda normal doğumla doğumum oldu 9 ay önce..ama ben şanslı görüyorum kendimi Cennette bizi bekleyen meleklerimiz var.. Cennete gitmek o kadar zorken kuzularımız biZi almadan girmezmiş😍❤️ Elbette zor ama geçiyor ben yeniden düşünüyorum bile şimdi
Belinda Smskr0000 bebeğiniz melek olmuş. Allah sizlere sabır versin 🙏🏻 Bebeğiniz cennettin en güzel yerinde olsun
Muhabbat Smskr0000 çok üzüldüm cnm başın sağolsun anlıyorum benimde başımdan geçti Allah kimseye göstermesin 😟☹️ Allah sabır versin sana cnm hepsi geçer umudunu kaybetme 🙏 dua et