Elif1147 Genelde deliksiz uyurum arkadaşlr bu gece her saaat uyandm en son başımda korkunç bir ağrıyla uyandm.Geçene kadar uyumayayım die otuyodm birden sallanmaya başladık 8.katta oturuyorm avizeler şangırdadı resmen sanırım urfada deprem oldu😱
Nzl24 Elif1147 elazığdayım bizde çok kötü hissettik depremden korkan bir insan değilim ama ilk defa korktum. Hepimize geçmiş olsun canım
Nurarslan Elif1147 Allah korumus canım cevre ilde olmus neyseki sz yuksekte oldugunuz icn cok hissetmissinizdir.Gecmis olsun tekrar
Elif1147 PasaninAnnesi daha büyüklernden allah korusun😭 uykuda yakalansaydm korkudan ölürdüm resmen allah bilmiş uyandırdı beni önceden🙏🏻 Evde tekim çnküü
asoplavix Adıyamanda olmuş. Kahramanmaraşta gece nöbetindeyim çalışıyorum oturduğum yerden saklandım 😰
PasaninAnnesi Elif1147 amin canm 99 depremini yaşadm ben Boluda ondandır bende hep tranva en ufak sallantıda uyanırım 6.kattayz bizde Diyarbakır da yatak sallndı uykudan fırladm baktm lambada sallanıyo 😢 normalde en ufak sallantıda burdakiler hep sokağa çıkardı dışarıda tek bi insan yok duyan az insan var sanrm büyük deprem yaşamaynca bide uykuda olunca cok bilemediler demek ki
gulistanm Ben diyarbakirda oturuyorum burada baya sallandi uykudan uyandim 3 bucuk gibiydi ve hâlâ bas agrim var
EmineHazar Bende gaziantepte yaşıyorum burasıda çok sallandı baya korktum 🙈 allahım hepimizi korusun 🙏🏻
deletedmom99 EmineHazar aynen canmm bende antepteyim 4 katta oturyrm yataktan oyle bi frladm ki korkudan esimi uyandrdm dedim smdi ev yklcak biz altnda kalcaz galiba ayaklrm kilitlendi cnku insan ne yapacgnda bilmiyo o an gece hic uyumdm bidaha olurda kacamam diye rabbim korusun yasatmsn hic kimsye
Asafff Havalar ısınıyor galiba fay hatları gevsedi g cen sene yine adıyamanda olmustu bu zamanlar gecmiş olsun biz ağrıdayız hissetmedim iykide bebeğimle yalnızdık çok korkardık van depremini yasadım korku kaldı.
Deletedmom15257 Elif1147 cnm bende mardinde oturuyorum gece avizelerin sesiyle uyandım rüzgardır dedim ama baya baya sallandik bizde
Merymery Elif1147 kiz ayni bndede oyle oldu hic uyuyamadim gece tam bi ara dalmisim 2. Katta olmama rağmen besik gibi salladi avizeye baktim sallanio cok korktum 😯