SilaTR valla benim eşimde sorunlar vardı.aile büyüklerine anlatamıyoduk hep gözüm doluyodu doktorlar tip bebek fln demişti.som zamanlarda bebek için hızlı, sırf amaca yönelik ilişkilerimiz oluyodu birde bunu kafaya takmaya baslamıstıkk. Bir yandan memleketteki eski raporları toplayıp biryandan doktor arastırıyoduk.o ay yumurtlama günümde memleketteydik beraber olamadık. sonra kardesim bizimle geldi 1 ay bizde kaldı. Misafir var diye cok az imkanımız oldu.bu ayda kesin yok dedik cünkü en cok dikskt ettigimiz zamanlarda olmamıstı. Adet günümden 1 gün önce test yaptım eşimden gizli negatif geldi. Sabaha kadar agladım hic uyumadım ama allahım isyan degil bu göz yaslarım affet beni diye düşüne düşüne agladım. Sabah eşime söyledim randevusunu aldık doktordan. Adetim 1 gün gecti idrar testi yaptım hafif cizgi vardı ama yok ya imkansız hep böyle görüyorduk zaten dedik attım çöpe. Sonraki gün daha net ama cizgi ama yok ya ümitlenmeyelim derken kardeşim beni testle bastı😊 ertesi gün maile testi bekledik valla cizgi belirginleşiyor nasıl heycanlıyız ama içimi korku sardı kaptırmak istemiyoruz😊 sokaga cıkma yasagında eşimi erken gebelik testi almaya yollamışım, eşimde mecnun gibi sokaklara attı kendini😊geldi test pozitif😊babalar günüydü. Sonra adetim 5 gün gecti hcg 93 cıktı doktor heöen heveslenme deger cok az dedi😭baya bi üzüldüm. Pzt günü kalp atısını duyduk elhamdülillah yine 1,5 hafta geri oldugu içim doktorlar biraz temkinli insallah saglıklıdır yavrum rabbim saglıkla kucahıma almayı nasip eder. Bu arada eşim kander atlattı her terlediginde panik olan, gece atletini degiştiren komtrol zamanları aglmaaktan endişeden kahrolan bir hayatım var😊 insallah yinede bebegim oldu😊allah dileyen herkese nasip etsin.