SilaTR canım bir önceki postuna da yazmıştım hatırlar mısın bilmem ama ben 2. Çocuğuma hamile kalmak için 13 ay boyunca uğraştım ovulasyon testi bile denedim bir ay doktora da gittim alttan karından ultrasonla baktı hiçbir sorun yok dedi. Ovulasyonla olmadı aslında adetlerim çok düzenlidir ovulasyon yaptığım da 14. Gün çift cizgi çıkmıştı değerlendirdk ama olmadı soğan Kürü bile denedim neler neler çok stres yapıyordum aklımdan çıkmıyordu ilişki de bile olacak mı diye diye düşünüp duruyordum belim altına yastık koymak mı dersin, ilişkiden sonra 2 hiç kalkmadan yattım ettim derken her ay adetten sonra normalde gün aşırı ilişki oluyordu yumurtlama günlerinde ise hergun ilişki oluyordu bazen bir sabah bir akşam hamile kaldığım ay şöyle yapmıştım adetin başladığı günden itibaren (adet olduğum günler hariç) 9. güne kadar ilişki canımız ne zaman isterse o zman yaptık sonrasında 13. Güne kadar cinsel perhiz oldu spermlerin çoğalması için, 13-14-15 günleri ilişki yaşadık özellikle sabaha karşı oldu İnternetten okuduklarım sabahları yapılan ilişki de sperm ler daha hareketli olduğunu okumuştum neyse sonrasında yine normal ilişki yaşadık zaten yumurtlama geçince pek önemi olmadı ve ben o ay hamile kaldım. Uzun oldu ama birde böyle dene istersen 🙂 yardımcı olmak istedim çünkü yaşadığın stresi anlıyorum. 💓