SilaTR hamileliğin en büyük düşmanı stres canım. Ben 2 sene boyunca hem kendi içim de hem de çevremin yüzünden stres baskı altındaydım gezmediğim doktor kalmamıştı hepsi de iyisin sana ilaç yazmamız mümkün değil derlerdi ve adetim çocuk istemediğim de birgün şaşmaz ama isteyip stres yapınca gecikirdi hepsini de hamileyim sanıp sevinir sonunda hayal kırıklığı yaşardım. Kızkardeşim Malatya da okul okuyordu o dönem yeter dedim bıktım herkesten dedim eşim gel seni kardeşinin yanına göndereyim git kafa dağıt gel dedi akşam konuşup sabah gittim adet dönemim di yine herkes soracak stresinden kalktım gittim 3.4 gün orda kaldım herşeyden uzak ve ordan eve geleceğim gün üst geçitte ayağım takıldı aşağıya kadar yuvarlandım kıl payı caddeye fırlamadım diyebilirim o şekilde memleketime döndüm yine bi hevesle test yaptım adetim gecikmişti diye birde ne göreyim Hamileyim 🤯 ben şok eşim şok ikimiz ağlayarak kendimizi hastaneye attık sonuç pozitif tabi kader kısmet meselesi 3 ayımda bir sabah uyandım hastaneye yetişmeden düşük yaptım. Aradan yine 6.7 ay geçti bende yine stres başladı evlat haberiyle mutlu oldum o sevinci tekrar yaşarmıyım stresiyle yine eskiye döndüm bu sefer eşimin arkadaşlarıyla doğum günü hediyesi olarak Karadeniz turuna çıktık yine farketmeden adet dönemine denk geldi orda gezdim dolaştım 1 hafta stresten uzak kaldım eve döndüğüm de hamileydim yine hastane falan derken düşük tehlikemle 4 ay yattım şükür şimdi kızım 15 aylık 🍒 ve Allahın hikmeti stres olmayınca hiç bebek düşünmeyince Rabbim ikinci evladımı nasip etti şok oldum ama olmasına değil eskisi gibi bri durum yaşamadan oluşuna şaşırdım. O yğzden stres tek düşman ve çevre lafı baskısı insan ikisine karşı durdumu o bebiş oluyor tabi temelde bir hastalık yoksa. Allah sağlıkla huzurla kucağınızı doldursun inşallaj 🍒🍒🍒