Defffnee Kızlar ben 38+3 üm hayla ne açılmam var ne sancım normalmı doktor bebeğin kafası aşada kanala yakın dedi
Babymommm Defffnee bende 39+3 bende de birşey yok şuan en son bir parmak açılma var demişti ama nişan felan görmedim ben rahim boyun uzun dedi yoksa doğum hemen olur başlasa ama başlamıyor hergğn birşeyler yapıyorum daha salcam kendimi
beriufuk Defffnee sizinle aynıyız gecen hafta 37+3 iken catı muaynesı olmştm. ne açlma vardı ne kanala inmişti hiçbişi yoktu henüz. yarın kontrolüm var bakalm bir gelişme varmı😕
AnneyimHamileyim Defffnee Canım bizde 38+4 son 10 günümüz kaldı 2 hafta önce çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam vardı bir kaç gündür de ağrılarım oluyor sancı düzensiz gelip gidiyor ama bu üçüncü bebeğim diğerlerinde son güne kadar hiç bir belirti ve açılmam yoktu
DilekBodurr Defffnee yok hiç açılma yok o kadar da yürüyorum squat hurma falan bana mısın demiyor 🤷🏻♀️😄
DilekBodurr beriufuk sizinle de aynıyız demi bakalım hangimiz önce doğurcaz 😀 doğum hikayelerinizi bekliyorum
beriufuk DilekBodurr evet ya bnm hiç umudum yok😕😕 Allah korusun sezeryana dönecek bu gidişle😢 İnşallah tez vakitte kavuşuruz hayırlsıyla🤲🤲