tubaszn Kızlar bugün nst de tekme attığı halde uyuyo gibi göründü iki defa girdim çikolata yiyerek hep 140taydi doktor takipte kalmak istedi cok korktum sizin bilginiz var mı sizlerin nasıl oluyor ilk defa girdim 36 haftalık
Buselensi tubaszn bende nerdeyse 1 bucuk saat nstdeydım hareket etmıyor şikayetiyle acile gittim kan aldılar serum verdıler falan nstye baglanınca bana hareket ediyo gibi geldi ama etmiyomuş sanırım baya uzun tuttular acil oldugu içinde ayrıntılı soramadım sürekli hemşireler gelip gitti doktor yoktu
Arinna tubaszn Bende yaşadım canım 35. Hafta da 2 gün öyleydi. Ciğer geliştirici yapar demişti doktorumun sevk ettiği Prof.
Baharbal tubaszn benimde öyle oldu canım 140 lardaydı acil de serum yedim suyu az içmişsin dediler iki gün sonra tekrar gittim yine aynı dediler 1 gece yattım hareketleri normale dönene kadar bırakmadılar
KubraSS- Cemrebslyn 140 sabit kalmış diyor evet 140 nabız için normal ama sürekli olarak değişkenlik göstermesi gerek
Buselensi tubaszn saol canım dünle bugun iyidi hareketleri eger şimdi gideceğim doktorda hareketleri az derse sezeryana alabilirlermiş sağlıkla gelsınde benım için hiç farketmez
Buselensi KubraSS- evet bu peeşembe de gidicem oraya necati beyi önerdiler cok 2 hafta once randevu aldım randevu bulmak baya zor 2 hafta once almama ragmen ögleden sornaya buldum
Cansu_ertem tubaszn bende dün girdim. 140 lardaydı. Konuşunca vs 146 falan oldu. Sizde hiç hareket etmediyseniz ondan da kaynaklı olabilir. Ben sabitte kalamıyorum susmuyorum da ama zaten 140 normal diye biliyorum
TugceHakan06 bebeklerde 120-180 arasi normal diye biliyorum ama surekli 140 da duz cizgi ciktiysa ya cihazda bi sknti vardir yada baglanis tarzinda bence
Gnc5353 tubaszn benimde öyle oluyordu surekki 140 lardaydi doktor ucubiraradaya 2 tane şeker at iç öyle çekelim dedi sorun kalmadı coştu benimki😀