Kader13 G-akkece91 sabaha kadar uyuyamıyorum üstüne uyuyunca 2 saat sonra geri uyanıp lavaboya gidiyorum uyuyana kadarda bı 10 kez lavaboya gidiyorum boş boş saat 12 - 1e kadar 3 kez uyanıp lavaboya gidiyorum sanırım cocuk dogunca olacak rutıne alışmak için vucud böle hazırlıyor kendını
annecikk_ G-akkece91 ya bende 24 haftamdayim bende ayak bacak agrisindan uyuyamiyorum🤦🏻♀️ tam uyuyorum bi an uyanip tekrar donup durmaya basliyorum.. Ha bide bin kere wc ye gitmeleri saymassak🤦🏻♀️😑
Filiztuana G-akkece91 keşke formülünü bilsem sabah ezanı okur gün aydınlanır ben hala ayaktayım uyku haram oldu bana 😔😔
Cas Bende geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum ancak sabah 7 gibi uyuyabiliyorum öyle olunca da uyanmam 2 yi buluyor
Iremgull11 Bende sabah ezanına kadar dönüyorum ertesi gğnde 12-1-2 yi buluyor uyanmam günüm mahvoluyor:(((
GulcanYvz Bende uyuyamıyorum uyuyamayınca telefona sarıyorum geziniyorum bu sefer hepten kaçıyor uykum 😩sabaha doğru uyuyorum 10 da uyanıyorum kahvaltı için bebek aç kalmasın karnımda diye 😒bazende gündüz 2 saat uyuyorum hepten dengem şaştı
Rabiatrr Ben de kaşıntıdan uyuyamıyorum acaba başına gelen var mı nasıl geçer ve bu kadar kaşıntı neden olabilir ki normal mi yani
Cas Rabiatrr benimde vücudum çok kasiniyordu unisom diye bir ilaç vermişti Dr mide bulantıları için o ilacı içince geçiyordu onu kullanmazsam kasintidan mahvoluyordum . Sizin de kullanıp bıraktığınız bir ilac var mı belki ondandir
Rabiatrr Yok hayır herhangi bi ilaç kullanmıyorum 32. Haftadayım internetten baktım çok kilo alımında falan diyo ama daha 3 4 kilo anca aldım anlamadım neden oluyo şu 2 3 gündür çok fazla
Sermhiante Yalnız değilmişim bende de uyku buyuk sıkıntı ve doktor ona yapacak bişey yok diyor. Vücut kendini doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyor bende 33 deyim sabır sabır sabır,….
elkakimmon G-akkece91 kuzum aynı durumdayım maalesef. Gün içinde ne kadar yorulsam da bir şeyin karşısında olmadan uyuyamiyorum. Dizi açıyorum izlerken uyuyakaliyorum inşallah duzelir