Kızlar öncelikle merhaba inşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde evladinizi kucağınıza alırsınız. Sizelere 9+10 günün dolmasi ile gelen Zümra linanin doğum hikayesini anlatıcam biraz uzun olucak şimdiden kusura bakmayın 😄🌼9 temmuz perşembe günü doktor kontrolüm vardı sabah erken saatte gittim doktor tansiyonumu ölçtü yüksek çıktı biraz dinlenmem gerektiğini söyledi bende yarım saat kadar dinlendim tekrar ölçüm yaptı 15e 8 çıkıyordu yine ama bebeğin gelmesi için bir belirti olması lazımdı bende hiç birşey yoktu sanki daha 5aylik hamile gibiydim daha sonra doktorum yatış verdi ve suni sancı vericeguni söyledi ben nerden bilim suni sancı bukadar zor hem rahim ağzı yumuşatıcısı verdi alttan ikisi bir arada . Neyse saat öğlen 14:00 da başladı sancılarım ama açılma yok gidiyor geliyor doktor kontrol ediyor yok diyor tam 17 saat suni sancı çektim ve açılmam 9 cm olmuştu 10 temmuz sabahı saat 7:15te doğuma girdim ama şoktaydim nasıl normal doğum yapicam bilmiyordum çok ikindim biranda ebe karnıma bir basti o acı ile nasıl ikindiysam zumram dünyaya geldi . O an bir rahatlama geliyor insana anlatamam yeni doğmuş gibi . Daha evladımı bana vermeden kuvese aldılar solunum sıkıntısı var diye ama rabbjme şükür 4saat duurup çıktı .ben 2 kere tansiyon atağı geçirdim surumu kayıp ettim ama olsun evladima kavuştum 🌼💓şimdi 5gunluk olduk geceleri hiç uyumuyor ve hiç doymayan bir bebek olduk 💓😄