__birafitap__ Kızlar burada detaylı ultrason yaptıran var mı memnun kaldınız mı eşleri içeri alıyorlar mı bilgilendirir misiniz🥰
Deletedmom414 __birafitap__ aâaaa orda yapılıyor mu ki cnm takipli doktorun orda mi sadece detayli için mi gittin
Yenianneadayi2208 __birafitap__ benim doktorum da o hastaneyi önermişti.Atilla Bey varmış Pernatalog özellikle ona git demişti ama ben başka bir yere gitmiştim tabi uzak diye ☺️
Ezgim Ben ik8nc8 gebeligimde yaptirmistim detayli ultrason sadi k9nukta 2 sene once once muayne olacak annelere egitim veriliyor daha sonra sirayla muayne basliyor sizin siraniz geldiginde esiniz girebiliyordu
__birafitap__ Ezgim eşler de görebiliyorsa çok iyi inşallah yer bulabilirim ama randevu almak nasıl oluyor bilgilendirir misiniz
Ezgim __birafitap__ ben kontrollerim icinde oraya gidiyordum poliklinik doktoru yonlendirdi fakat doluydu randevu bi tanidik vasıtasıyla bulmustum bende korona zamaninda eşinizi alirlarmi bi fikrim yok ama hastaneyi arayip sorarsanız bilgi verirler heralde randevu olup olmadigi ile ilgili 🤗
Yandom Atilla bey yapıyor detaylı ultrasonu eşler içeriye alınmıyor kesin bilgi hastane çalışanıyım içeriye gebeler toplu halde alınıp sırayla muayene ediliyor
__birafitap__ Yandom aaa o kötü olmuş canım ya🙁 peki kaç dakika sürüyor ve randevu almak için ne yapabiliriz
Yandom __birafitap__ ben ikili test için gitmiştim daha sonra kanamam oldu o yüzden gittim 2 gün önce de düşük sonrası kontrol ve rapor almak için gittim ben çalışan olduğum için sekreter le konuşup randevu alıyordum fakat daha önce oraya hiç gitmediyseniz direk perinatalojye randevu alamayabilirsiniz hastanede değilim daha yeni düşük yaptım evdeyim raporlyum yoksa gider sorardım 1 hafta sonra kontrole çağırdı gidince öğrenmeye çalışabilirim aceleniz yoksa
__birafitap__ Yandom yok canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin yerini doldursun inşallah 🤲🏻 hic acelem yok daha 17. Haftadayım randevu bulamam diye erkenden sırayım istedim allah razı olsun