Mihrimah41 Karagozz benim de tam 90 🤭😊 geçiyor geçiyor sonra bakınca ne ara o kadar gün bitti diyosun. Doğumdan sonrası beni korkuttuğu için yavaş yavaş geçsin istiyorum 🤦🏼♀️ Sağlıkla gelsinler inşallah 💛
1Vera_ Karagozz 73💜 hem geçiyor hem geçmiyor 🤷♂️ bu hafta kıyafetlerini yıkayacaktık kızımın. Aksilikler çıktı nasipse haftaya yıkayıp hastane çantasını hazırlayacağım.
Karagozz 1Vera_ bende hafta sonu baslıycam herkez ne olur ne olmaz hazırda dursun kafan rahat olsun insan oğlu ne olcago belli olmaz bır anda dıyor
1Vera_ Karagozz bana da tam tersi ne acelen var diyorlar. Başkalarına kalsa şuanda daha bebeğimin hiç bir ihtiyacı alınmış olmayacaktı. Neyse ki dinlemedim aldım hepsini.
Miniginannesiiii1111 Karagozz zaman geçmiyor aynen bizimde son 68 🙊🙊🙊sağ salim gelsinler inşallah 30+2 olduk şükür
Karagozz 1Vera_ bence bakma kmseye kendını ıyı hıssedıyorsan basla bebegınin kıyafetlerini dizmeye yıkamaya yavas yavas yaparsın eksıklerını gorursun evini temizlersin sonucta ne olcagımız bellı degıl herhangi bırsey bıle erken dogumu tetıkleyebılır