rezhan Zahmet olur mu rica ederim 😊
Ben haziran 2019 hapımı bıraktım ve eylül 2019 a kadar gayet normal adetlerim vardı ama eylül 2019da kanamaya düstüm ve acile gittim, demek pco’m varmış ve kistim yüzünden kanamaya düsmüsüm (kistim 5cm büyüklügündeydi)… Jineko bana hap kullanmamı önerdi ama biz cocuk istedigimiz icin kabul etmedim. Ama benim pco problemim cok cok hafifti (kilo, sivilce, adet problemim yoktu hic kanamaya düşene kdr😊). Sonra bana kasım 2019 da tekrar rdv verdi. Bende prof Saraçoglunu cok arastırdım ve sogan kürünü uygulicam dedim.
Adetim ztn bi düzensiz gibiydi, ya cok az ya cok oldum ekim 2019da da. Soğan kürünü böyle uyguladım: önce özellikle gidip kahverengi orta boy soğan aldım 1 kg 😄 Bir pazartesi başladım ve her sabh işe gitmeden bir bardak içme suyu kadar soğanı kaynattım (4e bölmek lazım, dışı soyulacak). Her sabah 15 gün boyunca içtim. Ne cok sıcak ne cok soguk olacak.
15.gün içiyorsun Ve sonraki 15 gün ara veriyorsun.
O ara ben adet olmadım ama yinede 16. Gün tekrar küre başladım. Ve 10. gün fln icerken adetim geldi. Ben yinede o son 5 gün ictim, bırakmadım. Ve sonra 4 kasım 2019 da adet oldum aynı eskisi gibi 😊 demek son adetimmiş bilemedim😄
7 kasımda da jinekodan rdv vardı adetimin son günüydü. Doktor alttan muayene etti ve çok çokkkk şaşırdı tertemiz kistim gitti dedi mucize gibi çok sasırdı ve bana cocuk denemesi icin baya motive etti😅 Ve aralik 2019 da adet olmayinca hamile oldugumu anladim… ❤️
cok uzun oldu ama detaylica anlatip aciklayici olmak istedim insallah faydalı bulursun canım 🌸