Gebemomm 25+4 haftalik hamileyim özellikle sag tarafimda gerginlik hissediyorum bazen agri yapmiyor ama bebegin artik neresi bilmiyorum dokununca bayaa bayaa hissediyorum orda oldugunu okşayınca geri cekiliyor yumusuyor hemen. Erken dogum birtisimi bu yoksa nette hep oyle yorumlar vardi:/
Zsahin Gebemomm bende 25 haftalığım aynı şey bende de oluyor. Sağ yada sola toplanıyor yumurta gibi şişiyor karnım, yamuluyor😊 normal heralde büyüyo yeni hareketler deniyo kendi çapında sanırım😅
Esmacanakci Gebemomm ben de aynı 25+4’üm canım bugün. İlk defa geçen hafta yaşadım bunu. Doktoruma fotoğraf gönderdim, o da bebeğin hareketlerinden dolayı normal dedi. Korkacak bişey yok, gayet sağlıklı hareketli bir bebişin var 😍🧿
Cansucasalin Canım çok normal bebek toplanıyor bir yerde yer arıyor kendine internete çok takılma , doktoruna danış🥰
Gebemomm Cansucasalin ya canim gece gece buhranlara girdim varya aglicaktim neredeyse daha gecen hafta kontrole gittim cunku hersey normaldi dedim Allahım erken dogum olmasin cok eeken daha diye:)
Gebemomm Zsahin kipir kipir ediyor bazen tekmeliyor bazende ayagini ordan cikarcak gibibyada kafasini neresiyse gerdiyor ama nasıl sonra oksadigimda hemen geri toparlaniyor:)
Cansucasalin Gebemomm ah ah ne çok evham yapıyoruz biz anneler ☺️Annelik iç güdüsü işte haklısın korkuyor insan sıkma canını olur bu haftalar da hatta son haftalara dogru daha çok oluyor diyorlar 😱😌 aslında iyi birşey bebegın orada olduğunu hissediyorsun 💜💜
Gebemomm Cansucasalin insallah canim ya valla su dogum zamabi gelsede rahatlasam valla yoruldum psikolojik olarakiyice ya:)
Gebemomm Esmacanakci ayy insallah canim bazen cok evham yapiyorum ya inan ki bazen cok asagida bbazende boyle karnima dayaniyor ki nasil:)