Nilaykirikbas5516 umutemine0316 kalp atışını duymaya gitmiştim işte cnim duyamadım düşük oldu ama ben kürtaj olmadım doktor hap filan verdi doğal yoldan düşüreyim diye yanlış hatırlamıyosam 8 9 haftalık sanırım öyleydi
Anneolmayahasret _Mother_ yok canim nisanda 7 haftalik kurtaj oldum pihtilasma ve genetik testi yaptirdik
_Mother_ Anneolmayahasret analdım canım çok geçmiş olsun tekrardan bende nisanda kürtaj olmuştum tekrar gebelik ne zaman düşünüyorsun
Cicek12-- Benimde birincisi kalbi durdu 9 haftalikti ikinci gebeliğim anensefali tanısı konuldu ve 4,5 aylıkken normal doğum yaparak kaybettim bebeğimi 4 ay olucak bütün testlerim temiz doktorum tekrar dusunebilirsin diyo ama çok korkyrm hala atlatamadim 😔
Mugee09 umutemine0316 hamile kalmadan yapabilirsiniz kan pıhtılaşma testini ona göre hemen bı önlem alırsınız hatta hamile kalmayı düşündüğünüz zamanda bile baslayabilirsnz eğer pıhtılaşma varsa . Ben hamile kalmaya karar verdigim gün gittim kanımı verdim o gece çocuk planladık rabbim nasip etti çok şükür hamileliğimde beraber sonucu elime aldım. Çok şükür pıhtılaşma çıkmadı ama yinede corospirin kullanıyorum erken önlem almakta fayda var
_Mother_ umutemine0316 Allah gönlüne göre versin canım isteyen herkese bir gün naisp etsin bize de inşallah
cptrhb umutemine0316 benimde 2 düşüğüm vardı klomen kullandım hamile kaldım şimdi 32 haftalığım sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum
ozgei cptrhb Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sebebi neymiş peki ve denemeye başlayınca kaç ayda gebe kaldınız? Kurtaj oldunuz mu?
bebegim_28 umutemine0316 hiç korkma rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur dedim hep 2 düşük yaptım 3 ye hamileyim pıhtılaşma testi yaptırdım çıktı iğne kullanıyorum çok şükür 23 haftalık olcaz sıkıntımız yok şimdilik
ozgei bebegim_28 Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 Denemeye başlayınca kaç ayda gebe kaldınız? Kurtaj oldunuz mu hiç?
ozgei Tuanazra Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sebebi neymiş peki ve denemeye başlayınca kaç ayda gebe kaldınız?
Tuanazra ozgei hicbir sebep yoktu sağlıksız gebelik denildi. Ağustos-22 sonunda kürtaj oldum ilk adetini ocakta gördüm yani yaklaşık 4.5 ay sonra ve hemen hamile kaldım su an 26. Haftadayız rabbim nasip ederse. Hepimize en hayirli zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin mevlam
cptrhb ozgei Ben son düşükten sonra 1 yıl hamile kalamadım. Kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Sonra dedik böyle olmayacak belli ki bir sorun var doktora gidelim. Tam teşekküllü bir araştırma yaptılar. Bütün değerler normal ve iyidi. Doktora dedik peki neden olmuyor sebebi ne. Doktorda bize bu bizim ve bilim için tanımlanamaz bi durum dedi. Sonra aşılama için karar verdik. Klomen verdi kullandım 5 gün. Yumurta takibine gittik 18 mm ve 13 mm yumurtam oluşmuştu. Herşey güzel giderken aşılama yapılacak gün yani yumurtlama günün Pazar gününe denk geldi. Ben ingilterede yaşıyorum bu arada. Burda tatillere denk gelirse o ay aşılama iptal oluyor 🙄. Neyse ben tabi ağla ağla çünkü artık sabrım kalmamıştı beklemekten. Dedik bari biz kendimiz değerlendirelim bugünü. Değerlendirdik belimin altına yastık falan koydum. İlişkiden sonra hiç kalkmadım 3 saat falan tabi umudum da yok. Bi baktım hamileyim. Böyle gelişti herşey ve klomenin sayesinde. Bilmiyorum belkide yumurtalarım tam gelişmiyordu o yüzden düşüyordu.
bebegim_28 ozgei Amin cümlemizin inşallah 2 defa düşük yaptım 1 düşük sonrası çocuk odaklı çalışmalar yaptık 🥴2 3 ay olmadı 3. ay oldu 2. düşük düşük sonrası çocuk fikri yoktu 1 defa adet görmüştüm 2 3 ay bekleyecektik bi defalık kaza ile hamile kaldım çünkü bebek için beraber olmuyorduk 🙈🙈
Sumeyyayildiz umutemine0316 Benim iki düşüğüm oldu şu an 3. hamileliğim. Doktorum tekrarlayan düşükler %90 pıhtılaşma yüzünden dedi. Hamile kalmadan bi ay önce coraspirin kullandım. Şimdi de oksapar iğne kullanıyorum. Daha 5 haftalığım inşallah bu sefer bi sıkıntı yaşamam gerçekten çok zor Allah nasip etsin hepimize artık
umutemine0316 Sumeyyayildiz siz de hamile kalmadan önce pıhtılaşma testi yaptırdınız mi bir de dediğiniz o ilacı doktorunuz tebdir amaçlı mi verdi
Defnenaz Sumeyyayildiz saçmalamış doktorunuz. Kromozom bozukluğu yüzünden %60-%70 ilk 3 ay düşük oluyor. Pıhtı olsaydı herkeste neredeyse pıhtı var herkes düşük yapardı
bebegim_28 umutemine0316 evet ocak ayında kürtaj oldum şubatta test yaptık plansız bi şekilde şubatta hamile kalmışım mart başında da öğrendim😊
Sumeyyayildiz umutemine0316 Test yaptırdım ama Şırnaktayım öğretmenim burda. Testi Diyarbakır’da yaptırmıştım gidip alamadım. Ailemde de kan pıhtılaşması yaşayanlar vardı hamileliğinde genetikmiş o yüzden direk iğneye başlattı doktorum. Önlem amaçlı değil bunun tedavisi bu şekilde dedi
umutemine0316 Sumeyyayildiz pıhtılaşma olduğunda iğne vuruluyormuş hergün galiba doktorum öyle demişti.