ilkay01 tatlim ben 63 kilo ile hamile kaldim . Suan 27 haftalik hamileyim ve 7 kilo aldim . 70 kiloyum . Ben kilo alinca direk yuzumde ve basenlerimde belli oluyor . Bide boyum biraz kisa o yuzden cok tombik duruyorum😀Bana da diyolar moralimin bozulcagini saniyolar . Bende valla ayna karsisinda kendimi guzel gordugum icin hic iplemiyorum acikcasi ne dedikleriini😀 ve bana bunu diyenlerinde 80 90 kilo olduklarini gorunce hatta size yaklastim diyip laf sokuyorum 😀 sen aynaya baktiginda kendini guzel hissetmen onemli . Kilo dedigin ne ki . Dogumda bebekle beraber 4 5 kilosu gidiyor kadinin . Hamilelikten sonra kendini toparlayinca guzel bir diyet programi ayarlarsin kendine . Ekmegi tatliyi azaltirsin . Birazda spor yapinca bebeklede ilgilenince zaten kosturmaktan verirsin 😀 dert etme . Suan kilonu sorun yapcak bir donemde degilsin . Kaldi ki eşinde zaten bu halinden memnun . Sen dusunme o insanlarin ne dediklerini takma kafana . Sen saglikli isen ve bebeginde saglikli ise hicbisi umrunda olmasin . Dogumdan sonra verincede karsilarina gecip gulersin 😀