Mziyaa Merhabalar, anne yanı tekerlekli ahşap beşik alanlar varsa nerden, kaç tl ye aldınız ? Resmi varsa paylaşabilir misiniz ? Bir de en önemlisi memnunmusunuz
polisanne19 Mziyaa https://hizliresim.com/TzDZIE ebebekten aldık kurulumu basit 70*130 çok hoşuma gitti 1000 liraya geldi sanırım
Tulayaltingoz Mziyaa beşik konusunda bende kararsızım ilk aylarda anne yanı çok kullanışlı olur diye düşünüyorum ama anne yanı beşiklerde genelde 0-12 ay için uyumlu sonra nerde yatacak bu çocuk tekrar mı beşik alacağız bu postu açmanız çok iyi olmuş bende fikirlere bakayım burdan
Mziyaa polisanne19 Bende ebebekten bu beşiği almayı düşünüyorum. Asansör olayı nasıl bunda ? Diğer muadillerinde genelde metal bi aparat bunda sanırım plastik
polisanne19 Mziyaa evet canım iki yandaki plastigi acıyosun yükseltiyosun ayarlıyosun kendin çok basit bende daha kullanmadım daha var ama tekerlekli olması geniş olması birde sağlam gerçekten kullanışlı gözüküyor
Mziyaa Tulayaltingoz baby plus 70*130 karyolanın ağırlık kapasitesi 30 kg. Bayada büyük geniş bir beşik. Ve 4 kademeli. 2 3 yaşına kadar rahat yatar diye düşünüyorum.