Meltem95 Kizlar yumurtalik kisti ile hamile kaliniyormu var mi boyle hamile kala bilen? Kist oldugu icin 2-3 ay adet gecikmesi oluyor.
Mom9272 Meltem95 çikolata kistiyle gebe kaldım yenı doğum yaptım doktorum doğumumda kistimidr temızledi
fitmommy Meltem95 canım bende polikistik over var zor hamile kalırım diye korunmaya dikkat etmedim hamile kaldım planlı değildi ama çok korkuyordum ilerde zorlanırsak çocuk yaparken diye. Şimdi12 haftalık hamileyim
Nilaydogan Meltem95 benimde 7cm kistim var 8 aylık hamileyim. Evlenmeden önce 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist büyümesin diye evlenince direk bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım
Bsrcydbs Benim var kistim var ve şu an hamileyim .9 ay ilaç tedavisi gördüm ama hiç küçülmedi sonra ilk denemede hamile kaldım
Defnelokusu Benim 5 cm kistim vardı ve kaldım şuan gebeyim hala var bende endişe etmiştim ama doktorum kistin düşüğü engellediğini söylemişti endişe etme canım kalabilirsin inşallah 🙏🏻
Esin25 Defnelokusu benmde 3 4 cm kistle hamle kaldm ama düşük oldu bende kistten düştü diye dğşünodum ama kısmet değilmiş demekki kist geçrmek içirn yasmn kullancm
Nilaydogan Mom9272 şuan nasılsın benimde aynı olcak 3 4 hafta sonra hem doğum hem kist temizlencek artı bi ağrı oluyor mu
teletabi Mom9272 anaaam doğurdunmuu hadi gözün aydın canım. Rabbim ömrünü hayırlı ve uzun eylesin inşallah. Bende postların altında seni arıyordum tam. Sen ve yorumlarına hayranımda 🙈😂
Defnelokusu Meltem95 normalde hiçbir zaman adet gecikmem olmazdı ama kisti öğrendiğim zaman 3 gün falan gecikmişti
teletabi Mom9272 ayy maşallah ya inşalla bizlerede o günü görmeyi nasip etsin rabbim 33 haftalık olduk daha 🙈😂
Nilaydogan Mom9272 anladım kuzum tesekkür ederim çok gecmiş olsun insallah bebişini sağlıkla büyütürsün
Mom9272 teletabi inşallah canım çok az kalmış senınde uyu uyuyabildiğin kadar zombiye dönüyor insan 🤣🤣