Njlaus Hanimlar 2 haftadir decavit kullaniyorum midem bulanmiyorken ilac yuzunden bulantilarim basladi halsizligim artti ustune butun vucudumu kuruttu pul pul dökülüyorum. Bu tür yan etkileri olan oldumu 2 hafta var doktora gitmemede😑
Nilaykirikbas5516 Njlaus ben hamilelgimin basından beri kullanıyorum ama öyle bisey olmadı ilacı alırken doktor ilaçtan iki saat önce ve sonra süt ürünleri çay filan içme demişti
Ezgi-ceren Njlaus decavit ile beraber gynaferon kullanıyorum ben de. Hangisi yapıyor bilmiyorum ama benm de midemi bulandırıyordu. Sabah aç karnına iç demişti bana doktor. Ama içemedim gece yatarken içiyorum ben o zaman mide bulantısı yaşamıyorum.
Babyy1S Njlaus gece yatarken tok karnina iç bende de bu tarz etkileri olmadı onu kullanamiyorsan doktoruna söyle başka verir
Kuzeymiraa Njlaus doktorunuzu arayıp sorabilirsiniz yan etki yapmış en kısa zamanda değiştirin bende kullanıyorum bu yan etkisini görmedim 🤷🏻♀️
imren91 Njlaus Deride sıkıntı yaratmış sizde. Bence kesin ilacı ya da yarın doktoru arayın. Onun izni ile başka ilaca geçin. Bu şekilde değiştiriyor zaten doktorlar.