Cns_33 Aysenurgcrdr allah bagislasin bnde genetik testi yaptm bir sıkıntı çıkmadı şükür bakalm ne olacak
Yesmckmk 34_21_23 yok testlerim yapıldı pıhtılasma kromozom vs. Bi sıkıntı çıkmadı troid çıktı bende yani çalışmıyormuş ilaca başladım troid değerlerim normale dönünce sağlıklı gebeliğim oldu şükür
sevdaozkn Hamd olsun☺️☺️ İki düşükten sonra ikizlerime hamileyim 18 haftalık olduk herseyde bir hayır vardır bol bol dua edin 🤲🏻 Tedavide görmedim kendiliğinden oldu çok dua ettim oluruna biraktım Allahım acılarını göstermesin🤲🏻
Yesmckmk Cns_33 yok canım bütün testlerim yapıldı temiz geldi bendeki sıkıntı troid deymiş tsh değerim 10,5 du. Ve düşüklerimin sebebi de buymuş
ozgei Leman3 Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sebebi neymiş peki ve denemeye başlayınca kaç ayda gebe kaldınız?
Zelissss Cns_33 benim bebeğim suan 10+2 haftalık ben iki düsük geçirdim suanda bebekte bende iyiyiz çok şükür 🧿
ozgei Zelissss Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Sebebi neymiş peki ve denemeye başlayınca kaç ayda gebe kaldınız?
Leman3 ozgei sebeb kan pihtilasmasi.2ci jyrtajdan 4ay sonra hamile kaldim kendim gecbistedim vucut toparlansin deye.vebpihtilama iynebilac kullandim