MinikTavsanim RuzgarsMommy bende ondan kullanıyorum peki ekstra magnezyum ilacı da kullanıyor musun ? Doktorum bana ayrıcada magosit verdi
RuzgarsMommy MinikTavsanim yoo bunu kullanıyorum sadece magnezyum.icin canım Hem onu hem magnosit niye kullancaksin ki? Cok mu düşük acaba senin? Baska omega aliyorum demir alıyorum bide
Tontinimontin Tatlisannedilekk bende ama sanki hiç fayfa etmiyor aşırı kramplarım var şyan ölüyorum sancıdan
Tatlisannedilekk Tontinimontin ben memnunum cnm, 1gün içmeyeyim yada saatini geçireyim benimde hemen kramplarım kasılmalarım başlıyor bide ben sade maden suyu da içiyorum hergün, olmadı doktoruna söyle değiştirsin ilacını
Princessmother Ozzzz içeriğini bilmiyorum ama osteocare i verdi doktorum içinde kalsiyum magnazyum d vitamini vs var.
Ozzzz Princessmother baktım içeriği zengin mesela içinde çinko selenyum vs de var ama benim kullandığım multivitaminde de var onlar doktora sormam lazım
Ozzzz Burcuruya amin inşallah hepimizin bebeği sağlıkla sıhhatle gelir inşallah. Benim ilk gebeliğim yaşım da 33 😂
Tontinimontin Tatlisannedilekk peki günde 1 kere mi içiyorsun, artık sade maden suyu ve muz dan bıktım ya tövbe tövbe
Tatlisannedilekk Tontinimontin evet gece yatarken 1tane içiyorum, hep aynı cnm bende sıkıldım ama herşey bebişler için
Cumcum Ne yazık ki sigortamızın karsıladığı magnezyum türü: magnezyum oksit oluyor. Magnezyum oksit daha çok laksatif etki sağlıyor. Kas için etkili olsun istiyorsanız magnezyum sitrat kullanmanızı öneririm
Tatlisannedilekk Tontinimontin günde 2tane içilebiliyor diye duymuştum ama tabi en iyisini doktor bilir