Seennaa Kızlar merhaba 18+4 günlüğüz paşamız olucak 17. Haftadan sonra ara ara kasık batmalarım vardı bugün ayağa kalkınca batıyor bide bebeğim çok fazla hareketli nerdeyse hiç durmuyor ilk defa böyle oldu normal mi acaba 😍🤣
irva Seennaa Normal normal bende 19+1 benim oğlanda aynı.Aşırı hareketli maşallah.Doktorum ultrasonda çıldırıyor bir yerinde dur çocuğum artık diye.🤣
Mine8191 Seennaa canımm bizimki de ultrasonda çok hareketli ama hissedemiyorum yarın 18. Haftamıza giriyoruz bariz hissediyor Musun benimde kaşık ağrım batmalarım oluyor
Aytelf2012 Seennaa bende 17+3 teyim oğlum olacak ikinci gebeligim hala hissetmiyorum kızım ultrasonda çok hareketliydi bu ultrasonda kızıma göre çok hareketli değil ve hala hissetmemek beni tedirgin ediyor ultrasonda gelişimi önde ama hareket hissetmiyorum
Seennaa irva kasıklarım da batma olunca tedirgin oldum açıkcası fazla hareketli olunca da anlam veremedim aslında korksam mı sevinsen mi 🤔🤷♀️😍
Seennaa Mine8191 evet canım hissediyorum elimlede hissetmeye başladım bu ara ultrasonda 4 gün önde gidiyordu en son şimdi nasıl bilmiyorum belki ondandır canım bide zayıfım ondan sanırım
Mine8191 Seennaa ben zayıf değilim canım inşallah ondan hissedemiyorumdur 😊 kaçıncı haftada net hissettin canım
Seennaa Mine8191 12. haftada damar atması gibiydi 17. Haftadan itibaren baya net hissediyorum canım ama zaten 22. Haftaya kadar hissedilmemesi de normal 🤗
Seennaa Mine8191 benimde ilk de öyleydi canım ama zate n şimdi düzensiz olurmuş o yüzden hareketlerine fazla takılma ileride yeterince hissedicez tekmeleri 😂🙈