ballilokum Kızlar merhaba💕 bebek için kamera bakıyorum ama kararsız kaldım. Arkadaşım bebevo kullanıyor çok memnun ama fiyatı bana biraz fazla geldi. Xiaomi kamera buldum fiyatı daha uygun. Yorumlar da iyi ama sanırım telefonda sürekli ekran açık kalmak zorundaymış tam anlamadım. Kullanan var mı? Ya da başka bir kamera var mı memnun kaldığınız?
Tgce16 ballilokum yeni aldık Trendyoldan king marka 187 TL idi ama angeleye mi ne diye birşey geldi yorumlarda yazıyordu o yüzden çok takilmadim .. ek bir alet olsun oradan izleyeyim diyorsan 600-700 TL gözden çıkarmak lazım. Bizim aldığımız dediğim gibi 187 TL ve evet izlemek istiyorsan tabiki ekran devamlı açık kalmak zorunda ama modunu ayarlarsan mesela uygulama kapalı arka planda açık oluyor odada bir hareket olunca sana bildirim geliyor o şekilde kullanabilirsin. Bizim aldığımızın gece görüşü falan iyi ben memnun kaldım ortalama bir hafta oldu. He birde kamera prizde olması gerekiyor kablosuz değil yani
Zeynep_35 ballilokum bn e benekten almıstım brıon vega olması lazım fıyatı uygundu telden acıp ızlıyorum aynı zamanda esımde acabılıyor hareket ve ses oldugunda bıldırım gelıyor aynı zamanda telden kamerayı hareket ettırebılıyorsunuz ya da konusabılıyorsunuz
Eylulcan34 Xiaomi aldık biz evde kullanıp denemeye başladık. Odada ses olduğunda bildirim geliyor, video kaydı yapabiliyor, sesli konuşma özelliği var şimdilik memnunuz 🤗
ballilokum Eylulcan34 bi tane 130 derece bir tane de 360 derece olan varmış. 130 derece olana baktım ben düz olan. O mu acaba
Tgce16 ballilokum sanırım bağlanıyor cihaz ekle falan seçeneği var çünkü, aynı anda denemedim hiç ama özelliklerinde iki cihaz baglanabildigi yazıyordu ve her yöne telefondan hareket ettirebilirsiniz kamerayi
ballilokum Zeynep_35 AnneCeren Eylulcan34 AnneCeren çok teşekkür ederim ben biraz daha bakayım da karar vereyim 😘🤗
AnneCeren ballilokum xıaomi ımı de ağlama sensörü bulunuyor , xıaomı mija da bu yok . Hepsi birbirinden Farklı bi bakın derim .