150403 Kubosss123 sizin bileceğiniz iş ben sadece tavsiye olarak söyledim inşallah problem yaşamazsınız
Cansummm Poyrazefenin_annesiii en son cuma günü yan yatıyordu kafası sağımda ayakları solumdaydı☺️Öncesinde doğum pozisyonundaydı. Ama bugün bir göbek deliği hizamda bir kasıklarımda hissettim nasıl bir pozisyonda bilemedim. Nadir hissediyorum gündüzleri 2 gündür bu yüzden hep niyetlendim bir acile mi gitsem diye ama hareket hissettiğim için gitmedim. Doktorum her zaman aynı olmaz demişti. Bu haftalarda %80 uyku zamanları olduğunu söylemişti ama ben gene de endişe etmiyor değilim ara ara 🥴
Poyrazefenin_annesiii Cansummm merak etme canım hiç bir şey olmaz. Hareket ettiği sürece 😊 amaclari bizi tedirgin etmek minislerin. Benimki de bu gün 3-4 kere anca minik kıpırtı etti
nunush Prnssannsi bebekler qaliba hepsi oyle bendede dun iyiydi bugun sabahda simdi durdu yapimiyor hareket insan tedirginlesiyor noldu diye
Prnssannsi nunush evet hemde çok tedirgin oluyorum içim sıkılıyo bugün biraz daha iyiydi iki gün çok korktum
nunush Prnssannsi evet cok korkutuyur sukur Allaha amma hareket ediyor birazdan yavasliyicak gunde 1ve ya 2kere hareket etdiyi zamanlar olucakmis cunki yeri daraliyor
NazliDK 27+2 yiz 💙 şeker yüklemesi yaptırdım içim çok rahatladı şekerim bir yüksek bir normal çıkıyordu çünkü. Ben bir rahatsızlığını görmedim. Doktorum da önermişti kendimde bir saglik laboratuvarda çalışıyorum zaten. 1057 kg bebişimiz 35 cm de boyu 🙏😇
Cansummm Poyrazefenin_annesiii aynen hep dertleri bizi merakta bırakmak☺️Allah’a emanet evlatlarımız. Benimki de öyle hissettiriyor kendini ama ufaktan. Sağlıkları yerinde olsun da zaman geçtikçe daha da azalacakmış yerleri daraldığı için.