Nazbal Kızlar 32. Haftadayım alt tarafımda cok ağrı var ayaga kalkınca yururken neden acaba aynı sorunu yasayan varmı🙄 neyın belirtisi korkuyorum açıkçası perşembe doktora gitcem ama geçmiyo hiç sankı azalmıyor agrısı
Busraanur Nazbal Bende 33.haftamdaym aynı ağrı bendede var yürürken yatakta dönerken çok zorlanıyorum doktorada yeni gitmiştim oysaki o zaman yoktu bende burda bekliyim 🙁
Nacvess Nazbal mrb bende bugün 32 haftadayım benimde dünden beri kasıklarımda ağrı var bugün doktora gittim normal dedi ama çok ayakta kalma yürüme falan dedi bende artık bebeğin hareketi bile acıtıyor sanki yürürken sanki aşağıya düşcek gibi baskı oluyor sanırım bebek büyüdüğü için baskı yapıyor ama insan bi korkuyor tabi
Tstnptt Busraanur bnde de oluyor cnm ama arasıra geçiyor ama sürekli geçmeyen bir ağrı değil çok şükür ayaklarını mı üşütüyorsun acaba
Busraanur Tstnptt vala canım ayaklarım yanıyor zaten üşütecek bişey yapmadım ama netten baktım niye olur diye bebek baskısndan dolayı diyor inşAllah çok artmaz😑
Elifkm_ Bende 33. Haftadayım, kasık ve bacak arası ağrıları cok normalmiş doktor magnezyum eksikliği de olabilir (ilaçları çok düzenli kullanmadığım için) bir diğer seçenek ise artık yeri daraldı baskı olduğu içinde olabilir dedi.
GulcanYvz Benim de genital bölgemin yan kemik kısmı ağrıyor sol tarafı sadece özellikle sabah uyandığımda belim kaşığımda ağrıyor 3 bölge olarak inş önemli bişey yoktur 17 gün önce muayene olmuştum olmadı yine gidicem
Prensprenses GulcanYvz bende seninle aynı şikayetlerim var geçen hafta doktordaydım daha herşey yolundaydı yeni başladı ağrılarım
GulcanYvz Prensprenses benimde bu hafta başladı canım hayrolsun inş ama dinlenince hafifliyor ayakta gezerken yine oluyor uzanınca olmuyor geçmeyen ağrılar iyi değil diye biliyorum ben geçtiği için korkum olmuyor