NeslihanPiaAbac Emos2424 sağlıkla gelsin inşallah☺Benim 32gün var daha ama bende zaman akmıyor gibi hissediyorum
Emos2424 NeslihanPiaAbac son aya girince hic gecmiyor cidden 12 yi bekliyorum hergun bi gun daha atlasin diye 🤗
Emos2424 Ezurif senin daha az kalmis aramizda bigun var bakalim kiminki gelcek ilk 😂 kiz mi erkek mi bebis
Emos2424 NeslihanPiaAbac doktorum bana erken riskin var demisti 39 +4 olduk 😂 onun yüzünden 36 dan beri dogurmayi bekliyorum bide beni düşün resmen kandirdi beni 😂😂
NeslihanPiaAbac Emos2424 ayy☺ Oda fena olmuş ama bebiş için iyisi olmuş. Vakitli gelsinler de artık bekleriz napalım☺
Emos2424 NeslihanPiaAbac tabiki onun yavrum icin daha iyi oldu gelsin bakalim ne zaman gelicek acaba bu heycanla uyunmuyor 😍
Sebla55 Emos2424 ne güzel canım benımde bebek kafası çok asada dıkkat etcen dedi inşallah 39lara gelırım bende
NeslihanPiaAbac Emos2424 geçer umarım.Bebiş sağlıkla gelsin güzel bir doğum hikayesi okuruz inşallah🙏🌷
RdvanSimgeYlmaz Emos2424 bende aynı dertten yanıyorum bu zamana kadar bu kadar yanmadı midem hiç ama bizim de en geç 20 günümüz var daha bir şey anlamadım
Emos2424 NeslihanPiaAbac ilk gun olmasada 2 günü yanliz kaldigimda mutlaka yazicagim dogum hikayemi normal yapicam Allah izin verirse 🙂