Emine03 Akrepbebek Su yüklemesi işe yarar inşallah. Bide susuz kaldıkça gelişimi geri gidiyordu. Su yüklenince gelişti.
Akrepbebek Emine03 İnş canım doktor çok umutsuz konuştu kendini en kötüsüne hazırla dedi bende daha kötü oldum inş su takviyesi yaparlar bana da
Gonca2535 Akrepbebek bol boş karpuz kiraz havuç suyu için aynı durum bi tanıdığımın başına geldi toparladı o allah sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin inşallaj
Akrepbebek Gonca2535 amin canım inş havuç suyunu araştırdım içenlerin çoğu olumlu sonuç almış canım inş bende alırım
gldnn Akrepbebek canim sen direk perinatolojiye git bebek sivisiyla ilgili onlar daha bilgili benimde 23.haftada bebegim icin suyu az denildi gunde 4 lt su ictim havuc suyu ictim sabah aksam su an sukur 30.haftayi gordum cuma gunu randevum var insallah bi sorun cikmaz 26.haftada dogsa bile yasama sansi var ama 22.haftada cok kucuk oldugu icin yasama sansi yok ben bu sorunlari yasadigimda doktorum bana bi sorun olursa yasatamam dedi
Akrepbebek gldnn canım yurt dışındayım doktorum direk üniversite hastanesinden randevu aldı dedi ki çok iyi bir doktor oda görsün ne diyecek bakalım inş güzel haberler alırım.. havuç suyu suyunuzu çok arttırdı mı ?
NazG Akrepbebek bol havuç suyu için hemşire bi arkadaşımın 14 te suyu bitmişti ve oğlumla vedalastim diyordu. Havuç suyu için bol bol Allahin izni ile düzelir şimdi o bahsettigim bebek nerdeyse 5 yaşında ❤ Allahım büyük siz ne yemeniz icmeniz gerekiyorsa yapin
Akrepbebek NazG maşaallah♥️ bu çok büyük bir moral oldu gerçekten .. bende aynen bu durumdayım inş bende bebeğimi sağ salim vaktinde kucağıma alırım..
gldnn Akrepbebek valla canim suyum arttimi artmadimi bilmiyorum ama doktorun dedigi suyu yeterli suan olcumlerinde rakamsal bisey soylemiyor suyu da bol ic
Tugba19 Akrepbebek canım bende 2019 Mart’ta yasadim aynı sıkıntıyı bebeğin suyu bitmişti 14.den sonra azalmaya baslamisti havuç suyu bende işe yaramadi bende çok içtim 17.haftamda tamamen bitmiş sancı verip.normal doğum yaptırdılar daha sonra kürtaj yaptilar bebeğimi kaybettim rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah sağlıcakla kavuşun birde deveci armutu suyu artiyormus onuda deneyin insallah ise yarar
NazG Akrepbebek inşaallah sağlıkla sıhhatle canım benim Allah yar ve yardımcın olsun moral bozmak yok ❤
Gulkozann Akrepbebek havuç suyu iyi geliyor kavun karpuz suyu arttırıyor bana da sınırda denmişti bir ay boyunca her gün bir bardak havuc suyu içtim normal suyu 4 litre içtim düzelti diğer kontrole kadar deneyin bi inş işe yarar rabbim şafi ismiyle şifa versin inş sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Akrepbebek Gulkozann amin inşş canım Rabbim tüm gebelere hastalara şifa versin ..İnş bende faydasını görürüm
RuzgarsMommy Ay inşallah artar suyun daha cok minikmiş 26 28 de doguran arkadaslarim.oldu cok şükür hic sorun .olmadı kuvezde kaldilar ciktilar iyiler. Sen karpuz ye kiraz ye havuc suyu ic bolbol.su iç biraz takip.etsinler artar inşallah
Akrepbebek RuzgarsMommy beni korkutan doktorun çok olumsuz konuşmasıydı. Çok kafaya taktım. Şimdi araştırdım herkes havuç suyu diyor bide ibrahim saraçoğlunu dinledim rahatladım inş bende sağ salim vaktinde alırım kucağıma.doktor direk aldırırız dedi ben şok oldum perşembe başka bir doktora randevum var öyle bir şey derlerse kabul etmeyecem havuç suyunu deniyecem inanıyorum oğlumla bunuda atlatırız inş ♥️
RuzgarsMommy Akrepbebek atlatırsınız tabii Bende su fazlalığı var keşke verebilsek snaa sana :/ Çok karpuz kiraz yemiştim suym.artmış. Umudunu kaybetme bunlari iç baska doktora da git inşallah olumlu haberler alırsın canım
Tugba19 Akrepbebek inşallah canım rabbim kolaylık versin zor bı süreç aradan 4 ay geçti tekrar hamile.kaldim 4 nisanda. Doğum yaptım şükür sağlıklı sıhhatli bir kızım.var şimdi.rabbim sanad versin
Akrepbebek RuzgarsMommy işte kimimizin suyu az kimimizin suyu fazla hepimizin imtihanı farklı ama düşüncemiz duamız bir evlatlarımıza bir şey olmasın.. İnş canım güzel haberler alırım
Akrepbebek Tugba19 daha 24 saat geçmedi üstünden mahvoldum ama stres yapmayacam elimden geleni yapacam Allaha emanet artık..Allah kızını sana bağışlasın.inş bende sağ salim alırım tüm gebeler sağ salim alır kucağına