Minnosunannesi Biliyorum bu vesvese . Ama bitürlü önüne geçemiyorum . Doğumuma 17 gün kaldı ya bebeğime ya bana bişey olacak gibi hissediyorum. Burda yazılan kötü hikayelerdende çok etkilendim tabi 😢 benim gibi olan var mı ?
Dorati Minnosunannesi hamileliğimin en başından beri aynı seyi hissediyorum. İlk gebeliğimin kötü sonuçlanmasıda buna sebebiyet veriyo tabi. Suan 30 haftalığım nerdeyse bütün hazırlıklarımız tamam ama ya bsey olursa ya bebeğimi kaybedersem korkusu hep var. Sanırım annelik duygusu ilk öğrendiğimiz andan itibaren etkisi altına alıyo bizi. Ama unutmaki kötüyü her zaman biz çağırıyoruz. Rabbim hepimizin yavrularını korusun içimize ferahlık versin kırtulalım kötü düşüncelerden 🙏🏻😊
Nkahramanatas Minnosunannesi aynı şekilde bende de bu his var. Benim de doğumuma 23 gün kaldı aldıklarımı sanki kullanamayacakmışım gibi bir his var. Sürekli aklımız bunda olduğu için binbir türlü şeyler geliyor ama allahım kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
EnginDenizim Minnosunannesi olmazmi bende ayniyim 6 dusukten sonra bebegime inanamadim hala bisey olacak korkusu var 1 gun kaldi doguma hayirlisyla sag kucaklamak nasip etsin rabbim hepimize İnşaAllah
firdevs Minnosunannesi aynı şeyi biraz önce arkadaşıma söyledim 1 ayımız var ben alışverişe yeni başladım acaba daha erken mi ya bişey olursa odası kuruldu eşyaları alınıyor artık biraz hızlı alıyoruz haliyle ama bendeki bu korku arkadaşım tehlikeli dönemi geçti 1 ay kaldı hala erken mi diyorsun diye kızdı ne yapayım elimde değil korkuyorum 🙈😥😓
Anne3434_ Yaaa üzme kendini böyle herşey umarım sen ve bebişin için çok iyi olucaktır doğduğunda neler yapacağınızı düşün rahatlarsın
Minnosunannesi Anne3434_ öyle yapıyorum ama rahatlayamıyorum bi ağlama geliyo 😢 sağ Salim kavuşalım inşallah evlatlarımıza
Minnosunannesi ozgemmtl bende erteledim erteledim annemler kızdıda öyle bişeylere başladım Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🙏🏻 Kimseyede belli edemiyorum çok can sıkıcı bi durum gerçektne
Sara Dorati Bende I’lk gebeligimden dolayi oyle dusunuyorum.Ama yinede Allahima siginiyorum .Yardimcimiz olsun Allahim.🙏🙏🙏🙏🙏
Minnosunannesi Nkahramanatas aynen bende ütü yaparken ağladım durdum mesela sanki kullanamıyacakmışım gibi . İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🙏🏻
Sebla55 Minnosunannesi benım 23gün ama bir hafta geri gelıyo ve kafası çok asada dıkkat etmen lazım dedı doktor korkuyorum erken olmasından psikolojık olarak çok zorlanıyorum aglıyorum esımıde üzüyorum hayırlısıyla gecırsek su günleri 🙏🏻
Minnosunannesi firdevs bende odasını kurdum eşyalarını yıkadım ütüledim ama içimde hep bi korku işte 😢
Estur Minnosunannesi bende öyleyim canım yaa çok üzülüyorum ama elimde değil napiyım. 20 haftalığım sanki bebeğimi doğurmicam gibi hissediyorum Allah korusun hep inşallah Allah nasip ederse diyorum. Belki de hala anne olacağıma inanamıyorum ondandır 😞
Minnosunannesi Estur çok değişik bi duygu ne birine belli edebiliyosun nede kendin içimi rahatlatabiliyosun 😔
1987gokce Minnosunannesi ay Allah korusun canım benim ya kötü düşünme ve okuma lütfen. Valla annelik delilikmis hersey geçiyo insanın aklından Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlsrimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Estur Minnosunannesi aynen öyle canım ama düşünme Rabbim sen nasip et yavrumu sağlıkla kucağıma almayı diye. Maşallah birşey kalmamış Doğuma