Ayca28 Arkadaşlar selam 🌸 aranızda midesi bulanırmış gibi olup karın bölgesi daha sıcak olan midesi sıkıştırılmış gibi hiisseden var mi ya da böyle durumlarda ne yaptınız 🌸
edaelifokmn Merhaba 7 haftadayım elim sürekli midemde dolaşıyorum tam tarif ettiğiniz şeyi şiddetli bulantı eşliğinde yaşıyorum midemi boş bıraktığımda daha şiddetlendiğimi farkettim o yüzden midemi boş bırakmamaya çalışıyorum
Ayca28 edaelifokmn bende 7haftalık oldum aynı dönemdeyiz 🌸 bir şey yemek istemiyorum zorla yiyorum sonra ondan da tiksiniyorum 😹
Ayca28 ecembugra53 maden suyunun hürmetine yaşıyorum diyorum bu aralar 😹 sütü de denicem çok teşekkürler 🌿
Ozlemmm0667 Benimde sürekli miğdemde yanma karın ağrısı bulantı kusma YOk…eğilerek ev işi yapıyım daha kötüleşiyorum akıntınız var mı kızlar? Ekmek yiyince maalesef ki Miğdem rahatlıyor bu arada 8 haftalık bi anneyim Allah yardımcımız olsun kızlarrrr
Ayca28 Ozlemmm0667 bu dönemde akıntı çok normal demişti doktor . Hepimizin Allah yardımcısı olsun . Evet eskiden tahıllı ekmek yerdim onu da bırakıp beyaz ekmeğe geçtim mideme daha iyi geldi 😹