Korkakmom Merhabalar, hayatımda ilk defa 74 kilo gördüm. Ve nasıl olsa birkaç ay bebek deneriz o zamanda veririm dedim ilk denemede hamile kaldım. Ne yapacağımı şaşırdım. Benim gibi şişman hamile kalanlar nasıl bir yol izledi. 7 haftalığım bu arada
xyz9 Korkakmom 79la hamile kaldim.10 haftalik bebek.şimdiden 1.5 kg aldim.allah sonumu hayr etsin diyorum 😁
Yaseminelif Korkakmom canım sıkıntı yok hep tombistim 3. Ye hamileyim rabbim izin verirse dünyaya gelicek tombisligin bir eksisi yok 😂
Matilda Korkakmom daha gitmedim doktora en son 1,5 ay önce gittim kontrol etti sorun yok dediler. İlk kontrolüm de ayın 24 ü onda da sadece ultrasyon olacak sonraki kontrolde 1 eylülde
Tgbkzn 94 le hamile kaldım 89 a düştüm 29 haftalık olduk 2 kilo aldım diyetisyen destekli gidiyorum :)
Cigdemveminik Korkakmom 73 le hamile kaldm hiç sıkıntı etmedim normalde nasılsam öyle beslendim 37+3 günlük hamileyim 76,5 kiloyum toplamda 3,5 kilo aldm
Korkakmom Cigdemveminik ben normalde beslendiğim gibi beslensem 100 kilo olurum. Hamile olduğumu öğrendiğim andan beri şekeri hamuru kızartmayı kestim
Serena Kizlar ben aman ne de olsa fizigim bozulcak sal gitsin dedim 63 kilo ile hamile kaldim neyse iyiydi gene fizigim ama suan 80 kilo aldim 36 haftamdayim kimse gebelikte benim kadar kilo almadi artık bende bir tombulum aglamak istiyorum 😅😅😅
ElifOncul Korkakmom ben de 74 le hamile kaldım 33+3 teyim 84 um suan 10 kilo aldım kilo anlamında aman aman bir sorun yaşamadım
Merbe61 Korkakmom 98ile hamule kaldım 108oldum ilk6ay hıc kılı almamıştım nasıl oldu anlamadım oyuzden cok dıkkkat t et bur anda alınıyor persembe gunu dogumum var 10kılo alarak tamamladım bebgım 3500kılo
Maimai 82 ile hamile kaldım boyum da kısa. Şuan 79 um 3. Ayı doldurdum pek kusmam olmadı ama mide bulantım vardı az sık yedim çok da sağlıksız beslenmeyince sıkıntı olmadı. İnşallah ilerleyen süreçte çok almam😊 dikkatli drvam ederseniz sıkıntı olmaz çok doktora gittim hiç biride kilolusun demedi bana.