Cicekdln Merhabalar 🌸 bebeği doğduktan sonra doğum parası alan çalışan anneler bunun için nasıl bir yol izlediniz ? Süt parası vb hariç sigortaya göre yüklü alınan paradan bahsediyorum. Bilgisini olan yazarsa çok sevinirim ❤️
DilanDag Cicekdln bende dün SGK’yi aradım iş görmezlik raporunu iş yerine verdikten sonra doğum yapılınca doktor sisteme girdiği zaman 170i arayıp bilgi alabilirsiniz biryere başvurmanıza gerek yok dedi🙄
Deleted5544 hiçbir şey yapmanıza gerek yok aslında doğum yapınca hastane size doğum belgesi veriyo onun resmini muhasebeye atmanız yeterli hemen onaylarlarsa 1 hafta içinde yatar e devletten iş göremezlik kısmından takip edebilirsniz onaylandıktan sonra
Cicekdln Deleted5544 teşekkür ederim 🌸 32. Haftada doktordan çalışamaz raporu alıp çalışılan kuruma verilmesi gerekiyor diye duydum 🙄
sirdaass Cicekdln evet o raporu da göndermen gerekiyo izne çıktıysan eğer izinde olduğun görülmeli sistemler üzerinden
DuyguY Cicekdln evet canım 32 haftada rapor al işyerine ver doğumdan sonra bi rapor daha alınıyor iş yerine veriliyor bir ay 45 gün içinde de yatıyor diye biliyorum varsa banka hesabınız e devletten hesabınızı da girin oraya yatsın paranız.
Cicekdln sirdaass öğretmenim ve çalışmıyoruz aslında o durum nasıl olacak bilemiyorum SGK da her seferinde farklı bir şey diyor 😂 şu an zaten aktif olarak çalışmadığımız bir dönemde çalışamaz raporu almak nasıl olur bilemiyorum 🙄
Cicekdln DilanDag çok teşekkür ederim 😊 hep sanki daha farklı şeyler yapılacakmış gibi geliyordu bana 🙄