Ertey Merhaba anneler bugün kontrolüm vardi 31+2 yim. Artık 32 haftalık gebeyim bebegimin kilosu 1900 gram 40 cm erkek bebek bu arada. Sizinkiler bu haftalarda nasıl acaba merak ettim☺️
UrasEgeninannesi Ertey 30+4 te gittiğimde 1800 gr 39-40 cm di . 31+5 olduk çok şükür. Haftaya kontrolümüz var 😊
AoLrPen 32+1 olduk bizde haftasonu doktora gidecez ama ağrılarım var ya hem vajinada batmalar hemde bu çatı ağrısı oldukça can sıkıcı böyle heran doğuracakmışım gibi oluyor arada bir karnımın altında ağırlık oluyor ama öyle böyle geçiyor çok şükür
Ertey AoLrPen çatı agrisi dediginiz nasil oluyo .Doktorunuza söyleyin belki normaldir.Ben de bugün kasilma oluyo yürurken veya uyurken sağa sola dönüste dedim hepsi icin normal artk bunlr dedi bi magnezyum verdi o kadar.Saydım saydım şöyle böyle oluyo diye hersey icin normaldiyecek kafadaydı demekki normal 🤣
Sedaamm Ertey evet bizim bebek biraz önde gidiyor koca kafalı olacak 😅11.08 sezeryan günümüz hayırlısıyla gelseydi bi
Asilaymomm 30+6 haftalığız 1800 gram 41 cm az mı kızlar sizce kilosu 😑kız bebek. Doktor iyi dedi ama burada hep dha yuksk rakamlar goruorm masallah bebeklerinize 😊