BraAlpAkta 12 haftalığım kanamam geldi devamı gelmedi çok azda değil aşırı çokta değil bilgisi olan lütfen yardımcı olsun
Tuba704 BraAlpAkta çok normal eğerki fazla gwlirse ya aralıksız devam ederse zaman kaybetmeden gidin 👍
Mucizeninannesi BraAlpAkta kirmizi parlak renkteyse acile gitmeni öneririm. Benim de bayağı sorunlu bir durumum vardi. Doktorum eger disarida kirmizi parlak renkte kanaman olursa hemen acile gel ben de gelirim demisti. Koyu kahverengi geldi telefinda soyledim. Gelmene gerek yok suan yapilacak bir sey yok kirmizi olursa gel demisti o da olmamisti cok şükür. Insallah sende hayirlo haberler alirsin.
rabiamuhammet BraAlpAkta Hamileliğin hiçbir döneminde kanama normal kabul edilmez canım hele ki kırmızı veya pembeyse mutlaka doktora git
Esen BraAlpAkta çok normal ne demek ya nasil akil vermek bu.. hic normal değil arkadaşım kırmızı pembe kahve farketmez düşük tehlikesi olabilir. Birde kahveden bisey olmaz diyorlar ama ben ilk bebeğimi kahveyle kaybettim illa fosur fosur kanama olmasi gerekmiyo. Sen hemen bi acile git tedbirini al
MelisaMila BraAlpAkta Hemen doktorunu ara ve hastaneye git bence benim de 12. Haftamda olmuştu iğne yaptırmıştı düşük tehlikesi ihtimaline karşı 🤰🏼
Sumeyyye Rengi hiç önemli değil direk doktora git. Biri parlak diyo biri koyuysa git diyo. Neyse ne bence direk git bişey yoksa bile için rahat eder. Sağlıklıdır inşallah ❤
Mervezmezen kızlar aynı durum bende de var çok az miktarda leke şeklinde kahveye yakın ilk gebeliğimdede olmuştu ilaç kullandım 17 sinde doktora gittim kese göründü bebeği görmek için erken dedi kanaman olursa diye ilaç yazdı birazda belim ağrıyo
Mervezmezen üzüntüden kaynakladığına eminim kızımda da bu haftalarımda ağır bi olay yaşadım bu gebeliğimdede çok sinir bozucu şeyler yaşıyorum
DilekAlkanat BraAlpAkta lutfen normal diyenleri dinleme ve vakit kaybetmeden kontollu oldugun hastaneye yada nobetci kadin dogum olan bi hastaneye git. 10.haftalarda benimde basladi kanamam ve herseferinde serum igne fitil ilac verildi vakit kaybetme derim.
BraAlpAkta Hepinize teşekkür ediyorum kanamam devam etti bazen de parça geliyo kahve oldu silince kahve geliyor şuan gidiyorum inşallah birşey yoktur🙏🏻