ek-istanbul Anneler nst de 10 dakikada bir vuran sancı cıktı doktor alttan muayene etti ama muayeneden sonra sancı hisseder oldum. 10 dakika da bir vuran sancı düzenli mi değil mi bilmiyorum ama doğumun yaklaştıgını söylemem için erken mi? 38+4üm bu arada
ayseeemiray ek-istanbul şuan bende sancı cekiyorum bende arasammı aramasam mı bilemedim dakka tutsam da anlamadım sürkli ağrı var gitmiyor
ek-istanbul ayseeemiray bende garip ilerliyor ağrılar sancı olup olmadıgınıda çok anladığım söylenemez🤦🏼♀️
ayseeemiray ek-istanbul neyapacaksak ailelere sorsak panikler ağrı desen gitmiyor ama ara ara yoğunlasıyor iki büklüm yapıyor
ek-istanbul ayseeemiray dayanamayacagın noktaya geldiğinde hastaneye git bence ben o zamana kadar dayanmaya çalışcam çünkü orda beklemeyip suni vermeye çalısabilirler bilmiyorum
ayseeemiray beatrice00 hiç geçmiyor sürekli ağrıyor hareketsiz yatarsam bir durabiliyorum eğer sağdan sola dönmeye bile ağrıdan kafayı yiyiorum sancılar baslıyor gir cıka
beatrice00 ayseeemiray dogum sancilari dinlensen de gecmiyor diye biliyorum ama yakin dogumunuz buyuk ihtimal artik son gunler zaten