Myssr Zekiye_79 normalde de kaldırdığınz kadar kaldırabilirsiniz eğer doktor riskli kaldırma va demediyse. Normalde sporcu olan anneler nası devam ediyosa aynen öyle ama hergun 10 kg kaldırmıyoruz o yüzden onun için dikkat etmek lazım. Yine de korkmayın bebekler sandığımZdan dhaa güçlü :)
ek-istanbul Zekiye_79 ben 38+4 üm hala market poşetleri vileda kovalarını falan hep taşıyorum henüz birşey olmadı hamile gibi yaşamadım zaten iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
Yagizkerem Zekiye_79 ben 37 haftalık hamileyim oğlum 17 kg onu kucaklıyorum hala daha bu zamana kadar birsey olmadı tabi bende olmadı diye sizde de olmaz birsey diyemem
Hasbihal_42 Zekiye_79 aynen oyle yap kuzum bende dikkat ediyorum Allah saglikla sihhatle kucaklarimiza almayi nasip etsin
Yaseminelif Zekiye_79 ahahha kız birde inşallah birşey olmaz demiş kaldirmasana Allah korusun birden akar gider onun canı ne
kedilervekaranfil Zekiye_79 Benim de balkonda musluk yok eşim sigara içtiği için balkona çok çıkıyor ve çıplak ayak gitmeyi tercih ettiği ben de balkonu ev kadar temiz tutmak zorunda kalıyorum. Kovayla deterjanlı su taşıyorsam çok doldurmuyorum. Onun dışında 5 litrelik şişelerde sular koydum balkona, onlarla yıkıyorum. 5 kg taşımak da bir şey değil zaten. Dikkat etmek lazım ama çok da abartmadan dikkat edin. Sonuçta harekete de ihtiyacımız var hamilelikte. Ben her işimi kendim yapıyorum 36 hafta doldu. Ne yaparsam yapayım kendimi yormadan yaptım dinlenerek yaptım. Bütün günü temizliğe ayırmadım bu şekilde uzun sürdü ama bir gün bile yorgun argın olmadım akşamları. Hem de gün içinde hareket ettiğim için ağrım sızım daha az oluyor
Oozzee Zekiye_79 18 aylık oğlum 10-11 kilo, her gün kucağımda.. Onun dışında ev işleri, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü… Hamile olduğumu bu uygulamaya girince hatırlıyorum🤣 Bir şey olmaz korkma, gene de kendini çok yorma ama.