Mirmom Dyguak benımde olmam lazım bende olacagım tetanoz belkı onumuzdekı hafta yada bu hafta ıcı bugun yırmı haftalık oldum canım bende detaylı ultrason yaptınmı
Nese86 Mrvaka Aynen mide bulantılarım geçse bile hala midem düzelmedi yemekler yaramıyor. Allah yardımcımız olsun inşallah. Artık doğuma kadar idare edicez.
Kmslmsl 21 haftalik oldum bnde detayli ultrason yaptirdim sukur bi problemimiz cikmadi fakat saglik ocagindan cagirmadilar tetanoz asisi icin gec mi kaldim acaba asi icin
Mirmom Kmslmsl devlette yok sanırım normalde ozele hep gıdıyorum gecen devlete gıttım yonlendırme olayı varmıs olmadı yanı özeldede cok pahalı napsam dıye dusunuyorum sadece ucluyu yaptım bende
Meryempalabyk Bizde 21 haftalıgız ama tekmeleri kasıklarımda hissdyrm ve belim agyr sizdede öyle oluyormu :(( tetenoz icin bende haftaya gidicegim saglık ocagına :)
Atlasmom Bende bgn oldim tetanozu. Saka maka yolu yariladik kizlar ya ne kadar hizli ve geciyor zaman 😁 alısverise basladiniz mi neler yapiyisunuz
MiniKaya Bizde 20+5 teyiz haftaya tetenoz olucam 22 . Haftadada detaylı ultroson inşllh ☺️ Cinsiyeti hala net öğrenemedim 😊 nasıl bebişleriniz hareketlimi nasıl hissediyosunuz ?
Mirmom MiniKaya bende bırkac gune gıderım canım detaylı ıcınde ozelde cok malıyeltli normalde zaten ozele gıdıyorum da kararsız kaldım onda napsam dıye
MiniKaya Kızlar birde sabahları yüzünüzde şişlik oluyormu benim özellikle göz kapaklarım şiş oluyor tansiyonumuda ölçüyorm normal çıkıyo tuzluda yemiyorm bide sabah kalktığımda ilk bi 15-20 dk ayaklarımın altı sızlıyo
MiniKaya Mirmom benimde gittiğim hastanede 500-600 gibi fiyatı özel bir klinik buldum gidenler çok memnun 280 ₺ fiyatıda ona gidicem bende