gulcins Bizde 32+4 üz en son 30.haftada gitmiştim doktora 1629gr dı.34. Haftada tekrar muayenemiz var bakalım kaç kilo oldu çok merak ediyorum
BurcuYce Serifepolat benim doktorum normal olduğunu hatta 5 gün ileride olduğunu söyledi ama korkmayın bence 2 kilo az bir kilo değil yani doğuma kadar 3,5 kilo olur dedi
Zera_ER SibelmuratAlaba bende tam 33 üm.. sizde kasık ağrısı oldumu hiç peki? Acaba cok yordum kendmi dün ondan mı yoksa normal mi? Bıcak saplandı up uzun süre cıkmadı nefes alamadım bayılcak gbi oldum acıdan😞😞
Yeliz123 Zera_ER canim yorulduysan olmustur.. cumartesi günüde ben kendimi cok yordum alisveris icin cok ayakta kaldim yoruldum gün sonu ayni senin gibi kasiklarima agrilar saplandi bayılcak gibi olmustum
Zera_ER Yeliz123 tesekkr ederm .. doktora gidicemde sona yaklastıkca bu yeni yeni türeyen şeyler cok yorucu 😞 Kusmak , halsizlik falan daha iyiydi bunlar çok korkunc😞
BurcuYce Serifepolat maşallah daha da artar inşallah 🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 😍💕🙏🏻