Tazeannelikk Hanımlar merhaba 38 haftalık oldum, son 2 haftadır ayaklarım davul gibi, çok aktif biri olmama rağmen son günler de yürümekte bile zorluk çekiyorum, sizin çözüm bulduğunuz bir öneriniz var mı?
N6gksl Tazeannelikk aynen cnm bnde yaşıyorum Allah şifa versin cnm bu gün oturup ağladım valla dayanamadan cnm 😔
Annisko Tazeannelikk canım geçici bi durum ben şu an 37+3 haftalık olduk ben ilk kez 35.haftada ayak bileğinde inanılmaz şişlik gördüm sonra uyurken ya da uzanırken hep ayağımın altına yastık koydum geçti çok şükür üstelik kramplarda geçti tavsiye ederim
Belmaaa Tazeannelikk ben çözüm bulamamıştım her şeyi yaptım geçmedi doğumdan 10 gün sonra azaldı canım ama yine de tuz şeker kullanma yürüyüş ve bol su en azından daha da artmasını engelliyor gibi
Eyavuz Soğuk su yapiyorum bi 15 dkk icinde bekletiyorum o biraz rahatlatiyo ardından ayaklarimin altina destek koyup biraz da yukarda tutuyorum geçici çözüm tabi
Tazeannelikk Eyavuz ben de burada geçen gördüm diye az önce buzlu suya koydum bir değişiklik olmadı ama 🤦🏼♀️
Tazeannelikk N6gksl çok teşekkür ediyorum, cümlemize inşallah. Ya ben de kalkacak takatim yok kalkına ağrı dan yürüyemiyorum bile
Sultangonul Ayaklarını yüksekte tutmaya çalış koltuğa veya sandalyeye oturursan karşına tabure koy ayaklarını oraya uzat. Yüksekte kalması önemli. Benim ayaklarım akşama kadar şişiyor gece yatıyorum sabah kalkınca normale dönmüş oluyor.
Tazeannelikk Annisko uyku pozisyonu zaten zorluyor doktorum sadece sola yat dedi, birde yastık ile uyuyabilir miyim acaba gece bir deneyeyim yine teşekkür ederim
Sultangonul Tazeannelikk altına bişey koymuyorum vucudumla aynı yükseklikte olduğundan kendisi iniyor. Sabah ayağa kalkınca tekrar şişiyor. Anlatacağın hep yatmak gerekiyor. Ben doktora neden böyle oluyor diye sordum. Bebek pozisyon olarak baş geliş ve aşağı doğru baskı yaptığı için oluyor dedi.
Tazeannelikk N6gksl dün kontrolüm vardı doktor her şey yolunda dedi ama, bebek ne zaman isterse o zaman geliyor galiba
Tazeannelikk Sultangonul dün kontrolüm vardı ama sormayı unuttum doktora, buzlu su denedim az önce umarım işe yarar