la_tahzen Kızlar, 32+0 da çalışabilir raporu aldıktan sonra hemen o gün iş yerine verilmeli mi, örneğin 32+5 te götürsem olur mu,
Bgmbgm la_tahzen zaten bana fotokopisiji ver dedi oyuzden Facebook falanda göndersene olur hiç göturmesen bile olur çünkü muhasebeci sistemde raporu goruo
la_tahzen Bgmbgm tamam çok teşekkür ederim, bu ara muhasebeci değişti, iş yeri biraz karmaşık, onun için sormuş bulundum
Dilara55 la_tahzen muhasebeci değişti ise götür çünkü sistemi oturtana kadar sürer ayrıca eski muhasebecin senin hamile oLduğunu biliyordu diyelim bu bilmiyor. Muhasebeci sistemden görüyor demeyin çünkü bazen öyle kitleniyor ki İnan’ın göremiyoruz. Muhasebeciyim ordan biliyorum
la_tahzen Dilara55 aaaa öyle mi, rahatlamış tim ben de, umarım bir yanlışlık olmaz, yoksa otomatik izne ayrılmış görünürüm :/
Asliii Dilara55 gece gece sizi rahatsız etmek istemezdim ama sormam gereken bi konu var🙈 yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🏻 Ben Doğum iznine ayrıldım raporumu muhasebeye verdim. Ayrıca SGK ya da raporu vermemiz gerekio mu yoksa muhasebe bildirir mi benim raporumu 🤔
Dilara55 Asliii raporu verdiysen sorun yok cnm sgk ya verme zaten biz burdan onaylıyoruz Rapor paranı ya bir sonraki ayın 1 ile 10 u arasında alırsın çünkü SGK’ları 23ünde onaylıyoruz
Kevser38 Çalışabilir raporunuda götürmenin gerekiyor,izine ayrılış raporunuda diye biliyorum ben benimde 6 haftanın kaldı izine ayrılmaya insallahh