cgelmas Gulsky yok yok çok haklısınız. Ben 50 kg ile kaldım şu an hedefim toplamda 10 kg almak. Zaten dikkatte ederdim beslenmeme çok yiyen birisi değilim ama çatlamaya karşı önlemlerimi almalıyım🙈
Gulsky Miray_38 inan sonrası için fikrim yok , ama yüksek ihtimal fazla çatlamazsın çünkü esnetiyor derini nemlendiriyor diye düşünüyorum 🌺
Gulsky Miray_38 miray bence al 1 defa dene , yoğunluğuna nemlendirme özelliğine bak derim … kaçıncı haftadasın? 21 ise o karın sonra daha çok gerilecek unutma !
Hmyr12 Star25 ben 4.aydan itibaren sinoz çatlak kremi kullanıyorum şimdi 8. Aydayım. Sadece karnıma kullanıyordum orada bir şey yok ama göğsüm ve kalçam çatlamış. Artık oralara da sürüyorum ama bakalım işe yarayacak mı
Hmyr12 Hmyr12 40. Haftadayım her yerim çatladı. Sinoz kullandığım bölge daha sonra çatlamaya başladı o kadar. Dünya haritası gibi oldu
Mom55 Star25 doktor mustela ya da lierac krem önerdi. Kakao yağı hindistan cevizi yağı da ek olarak kullanabilirsin dedi. Lierac ve hindistan cevizi yağı aldım.