Ozgee25 Merhaba hamiş anneler, 30. Hafta sonrası kilo alımınız nasıl oldu ? Daha da arttı diyenler var sadece bebek kilo alıyor benim kilo alımım durdu diyenler var 🤔 Ben 32. Haftamdayım 8.5 kilo aldım doğuma minimum kaç kiloyla girerim merak ediyorum
tugbaayaz Ozgee25 62 yle hamile kaldım 32 de gittiğimde toplamda 12.5 kilo almıştım 29 da toplamda 11 kiloydu 3 haftada 1.5 kilo almışım 12.5 olmuş toplamda doktorum çok iyi 3 haftada az almışsın bu şekilde devam edersin inşallah dedi
tany15 Ozgee25 bende 29.haftadayım 8 kg aldım bende çok merak ediyorum doğuma kadar birden alırmıyım diye🤷🏻♀️Diyetisyene gidiyorum sağlıklı besleniyorum ama yinede çocuk kg aldıkça benimde birden ayda 2 kg falan artıcak diye korkuyorum vallahi.kimisi son aylar 2 şer 2 şer alınıyo kg diyo bakalım ne kadar doğru :)
Jiji-m Tortilla bebeginiz kac kilo acaba bizde 34. Haftadayiz ve kilo alimim durdu acaba bebek almiyormu diye suphe duymaya basladm karnimda ayni sanki 🙁
Ozgee25 tugbaayaz ne güzel tam tersi sizin de yavaşlamış kilo alımı doğurana kadar 3 kilo daha alsak yine iyi
tugbaayaz Ozgee25 valla bu aralar kendimi baya bi ağırlaşmış hissediyorum perşembe 35 oluyorum ve kontrolümüz var Allah bilir kaç kilo oldum ben 80 le doğuma girecem diye düşünüyorum hep
Tortilla Jiji-m bebek alıyor ben zayflıyorm sankı iştahmda kesıldı cnku. Gram fark edıyor kılom. 34+6 da 2620 ydi.
Smyy06 Ben 34 haftadayım son iki aydır bir kilo filan aldım sadece durdu kilo alımım ama bebeğin kilo alımı iyi.4-6. Aya kadar 10 kilo almıstım
tany15 Ozgee25 ben senden 15 kg fazlayım derkenki o iç çekişi hissedebildim burdan😂😂😂😂😂😂😂 bakıyorum benle aynı haftada 2 kg almışlar bazısı aynı kg da kalmış ne genetikmiş be arkdaş dedirtiyolar insana 😂
Ozgee25 tany15 yaa seninle aynı durumdayım 😕 sen kaç kilo ile hamile kalmıştın bir de ilk çocuğun mu. 😊😊
tany15 Ozgee25 ilk canım evet.60 kg kaldım hamile 57 ye düştüm 5.aya kadar şuan 7.aydayım 68 oldum 2 ayda 8 kg aldım😢😢🤦♀️