Sena1k Kızlar tetonoz açısının belli bir haftası varmı 17 haftalıkken çağırdı sağlık ocağı bazı yerlerde 18/20 arası yapın yazıyor bilgisi olan varmı doktoruma sormayıda unuttum
Oznrktll Sena1k yani 17 hafta da cagırdıysa gidilebilir cünkü aksi taktirde birşey olursa zayen sana olmaması gereken yerde vurmazlar diye düşünüyorum
Sena1k Oznrktll yani herkes 20 den sonra gittim vs yazmış erken diye düşündüm bende 17 haftalık olucam o zaman perşembe gitmem gerekiyor
Oznrktll Sena1k bence de bir git cünkü onlar zaten sistemden nezaman yapılır yapılmaz diye ön görüyorlar
Edizinannesii Sena1k canım ilk gitigmde bana da verdiği tarihte 17. haftada oluyordum ebeyi aradım internetten ve burdaki arkadaşlardan aldığım bilgiye göre 20. haftadan sonra yapılıyormuş ebede erken olur takip tarihine göre vermisim 21. haftada gelin dedi bence ebeyle bi konuş
DiplomaliEvHanimi Bende suan 15+1 haftaligim haftaya pazartesi benide cagirdilar kagitta 20 si yazio hakli arkadas neden bu kadar erken 🙄🙄. Adet tarihime gorede 8 gun gerideyim ona goredr olsa 17. Hafta oluyo yine erk en 😨
Hazal2020 Sena1k ben 22+5 gibi ( 10haziran) ilk dozu vuruldum tam 27+0 dada ikinci dozu (10 temmuz) vuruldum