Gulerdem Eşim Asya istiyo ama bende çok naif geldiği için Elisa diyorum uzun zamandır, napcaz bilmiyorum en son ben çocuk doğunca erkenden gidip yazdırıcam heralde kimliğe 😂
Deletedmom92 Gulerdem Kuzum Bi ara Elisa’yı bizde düsündük. Kardesimin ismi Melisa olduğu icin, Ben hep Elisa’yı Melisa’ya benzetirim..Başına M koy Melisa zaten 😅 O yüzden koymadık 😅
Didi6 Gulerdem Elisa ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Gulerdem tugce0606 Asya ismide güzel geliyo başta bu kendi istediğime takmasaydım kafayı kesinlikle olur derdim 😂 siz ne düşünüyosunuz peki😊
tugce0606 Gulerdem aşkım ben sağlıkçıyım Elisa kan testi çok yapardık laboratuvar da o yüzden elisa dedim mi bende böyle bı kan tüpleri falan geliyor gözümün önüne 🤭🤣 Eliz’e ne dersin? Ama bu ikisi arasında Asya derim.. Ben Eslem koyucaktim sonra yine bir şey oldu oda olmadı yoksa anlamı çok güzel Allah’a teslim olmak demek falan çok hoş. Sonuç olarak ne koydun dersen Erva Lina koyduk 🌺 🤭 Erva yi ben Lina yi babası koydu 😍
Gulerdem tugce0606 çok güzelmiş ismi anlamları da güzel diye biliyorum Erva ve Lina’nın 🌸😊 Elisa isminin anlamı da cennet kapısında bekleyen melek demek🧚😍 kan testinde kullanılması kırk yıl düşünsem aklıma gelmez 😂😂
spaceship Asya için oy kullandım. Elisa, esila, ecrin bunlardan çok fazla var. Ayrıca elisa - esila ile de karıştırılmaya müsait..
Gulerdem spaceship Elisa ismini pek duymadım Esila var ama dediğin gibi ve Asya da aşırı çok kullanılan bi isim özellikle bu aralar o kadar çok duyuyorum ki 😊
tugce0606 Gulerdem sağol kuzum benimm sağlıkla kucağımiza alalım inşallah cümlemiz 🤲🏻🌺 🤭🤭🤭evet yaa insan sağlıkçı olunca … Ama normal ksiiler tabi öyle düşünmez senin için neye siniyorsa onu yap anlamı çok güzel evet baktım elisanin..💕💕
Gulerdem Deletedmom92 iyi yapmışsınız canım ya bi arkadaş yazmış Elisa isminin anlamını paylaşmış burda, baktım da bildiğimiz gibi değilmiş 🤦🏻♀️