Alparslansmom Önceden de akıntı vardı tabi ama bu kadar değildi artık afedersiniz iç çamaşırımda beyaz beyaz kalıyor peynirimsi gibi değişik birşey koku vs yok bu doğuma belirtisi mi ?
Ehnr Alparslansmom 25 teyim bendede oluyor bembeyaz sümük gibi dimi ama ben progestan kullanıyorum vajinal onun kalıntısı büyük ihtimal
krktasnihal90 Alparslansmom merhaba bende 34 haftalığım birkaç gündür beyaz akıntım benimde yoğunlaştı mantar olduğunu sanmıyorum sümüksğ yapışkan bir akıntı hep vardı ama geçen haftadan beri daha yoğun
Alparslansmom Ehnr canım evet progestan yapıyor bende kullandım bi dönem benim 34+5 haftalık bebeğim gelmiyordu kolay kolay ama simdi iç çamaşırımda apaçık belli 🙄
Ehnr Alparslansmom daha erken değil mi ama gerçi 34 ten sonra doğumda bı sıkıntı olmuyor diye biliyorum ağrın falan yoksa ben doğum belirtisi olduğunu düşünmüyorum benim başından beri akinntim çok fazlaydı 🤷
1anneadayi_ Alparslansmom canım 40+2 yim bmmde böyle beyaz kıvamlı akıntım oluyor bugün dha muayene oldum sorun yok bn mantar degildr diye düşünüyorum seninde ☺️
Gulsevin Alparslansmom evet. Beyaz süt kesiği gibi olan akıntıya doktorun mantar enfeksiyonu dedi. Bir fitil verdi. Bunu kullan önemli bişe değil dedi.
Gulsevin 1anneadayi_ ben 32 deyim. Öncesinde söyledim doktoruma tarif ettim. Mantar enfeksiyonu dedi. Kokusuz beyaz süt kesiği gibi dedi hatta kendisi. Fitil verdi. Ben çok fazla ilaç kullanma yanlısı olmadığım için almadım. Aşırı rahatsız edici bir durum değil benim için.
berfin_kayacan Alparslansmom kokusuzsa sorun değil ama kokuluysa yada kırmızı yeşil kahverengi gibiyse onlar kötü