[silindi] Sağlık ocağı 1 ay sonraya gel dedi aşı için kızlar 16 ya da 17 haftalık falan olacağım kalp atışını dinleyeceğimizi söylediler burada hep 20 lerde yapıldığını duydum doktoruma sormalı mıyım sizce
Derinin_annesi [silindi] Ben 17 haftalığım henüz aşıdan bahsedilmedi bana . Özel hastaneye gidiyorum önümüzdeki haftalar dedi
Zeynepekr [silindi] Sağlık Ocağı bana da o haftalarda kontrol randevusu vermişti doktoruma sorunca 20. haftadan sonra dedi. Daha dün yaptırdım 22+3 te.
Beebisimm [silindi] 22 den sonra yapmanızı tavsiye ederim, bebek tam haraketlenince iyi aşı, sağlık ocağına ben 22 de yaptırmak istiyorum derseniz ona göre gün verirler
Emineesen [silindi] bekle sende doktorum 20 hafta dedi de benm saglik ocagindaki doktor hastanedeki doktoruna sor biz oyle yapalim dedi
Defneada [silindi] 20. Haftada ilkini oldum 24. Haftada ikinci dozunu olacağım. Sağlık ocağından arıyorlar zaten
supermom-_ [silindi] beni de 17.hafta da çağırmıştı sağlık ocağı fakat doktoruma sorduğumda 20. haftadan önce sakın yaptırma dedi canım
Ada38 Slm kızlar ben geçen hafta yaptırdım 21 haftalıkken. Sağlık ocağı yapıyor doktor birşey demiyor zaten 20 haftadan sonra yapılıyor 🙂
Tatlisannedilekk [silindi]ilk dozu 18.haftamda ikinci dozu 23.haftamda oldum cnm ama ben oğlumun hareketlerini 15-16.haftamda hissetmeye başladım doktorumda izin vermişti yaptırabilirsin diye
Ceydaaaaa [silindi] Beni de 17. haftamda çagırdılar ama ben 20. haftamda olmak istediğimi söyledim yapmadım tam 20 haftalık olunca yaptırdım☺️