melegegebe Kizlar elevit kullaniyordum prospektusunde sigir jelatini yaziyor ama meger domuz jelatini varmis . Firma da bunu kabul etmiş . Simdi hangi vitaminde yok acaba ne kullancam bilemedim.
Anisalenasmom melegegebe Ama benim kullandığımda ohne gelatine yazıyordu eşim dikkat edip aldı emin misin
Mihre melegegebe Evet var maalesef.Sağlık ocağının verdiği hiçbir ilacı kullanmayın.Bebeğinizede dvit ve kan damlası verecekler onların içinde de paraben var.Kendiniz bütçenize göre temiz içerik olanını alın. Ben ocean mummy kullanıyorum.
DamlaNur29 melegegebe canım eminmisin ya bende kullanıyrm eczacı dediki dışı kapsül olanlarda oluyor domuz jelatini nerden okudun kabul ettiklerini
BebekK Onun yerine previt positive diye bi ilaç ürettiler onda yokmuş. Ama ben ocean mummy kullanıyorum istersen bide ona bak
melegegebe DamlaNur29 bir sayfada gördüm instagram sonra sok oldum google yazdım ordaki formlarda konusulmus ve firma kabul etmis isterseniz arayin diye de yazmislar
KubraSS- melegegebe mollers ve New life da yok canım benim eşim New life da çalışıyor bu ikisinda balık jelatini var bende sormuştum
DamlaNur29 melegegebe kime inanıcagımızı şaşırdık neyse baska ilaç yazdırıyım bari bende 2 aydır kullanıyrm ben eczacı yok deyince kullandım ben
Anisalenasmom spaceship İşte biz bakıp aldık gelatin yok ama var diyor bende anlamadım 😊 Almanya’da olsun olmasın yazıyor acaba o türkiyedemi
melegegebe Anisalenasmom prospektusunde sığır jelatini icerir yaziyor . O yuzden kullaniyordum . Tesadüf uzeri bir sayfada gördüm sonra google yazdim oradaki forum kullanicilari hel var demis gerekirse arayin firma da kabul ediyor demiş o yüzden firma da kabul ediyorsa ne diyeyim ki ☹️☹️😢😢