Gizmi Normal kan vermek için hastaneye gittim kalp atışıni dinleyelim dedi dinlerken sancım olduğunu söyledi. Bunu o küçük cihazdan anlayabilir mi sizce? Doktoruma ulaşamıyorum yarın gideceğim randevum yarın. Ama çok tedirgin oldum. Hafif ağrılarım oluyordu fakat son üç ay diye düşünmüştüm ama hemşire bu sancılar için çok erken dedi. 29 haftalığım bu arada
Valendia Gizmi o küçük cihazla sancıdamı anlaşılıyormuş 😦 yinele ihmal etme görüş doktorunla daha çok erken
ecembugra53 Gizmi küçük makine ile sancı anlayabiliyorlar mı ilk defa duydum canım hemen bi doktora git baksınlar canım tedbirini al sen yine
Tatlisannedilekk Gizmi el kadar makinede sancı nasıl görünebilir ki, sadece kalp atışı dinleniyor onunla. Bence içini rahatlatmak için bir doktora git cnm
Gizmi Valendia ben de çok şaşırdım canım doktorum bugün hastanede yok o yüzden gidemiyorum inşallah yarına kadar bişey olmaz
Gizmi ecembugra53 maalesef doktorum bugün hastanede yok gidemiyorum canım yarını beklemek zorunda kaldm😢
ecembugra53 Gizmi Tamm canım başka doktora da gidebilirsin yoksa için rahat etmiyorsa canım ya da bekle
yba O aletle sancıyı görmez ama kasılma olduysa, rahim sertleştiyse, bebek bir yere toplandıysa gözüyle görmüştür ya da eliyle hissetmiştir o yüzden öyle demiştir. Artık bunların olması normal sık olmadığı sürece.