Selcann94 Kızlar belimden kasıklarıma vuran ağrı var bebek aşşağıya baskı yapıyo ama belimdeki ağrı geçmiyo doğum belirtisimi ?
Alisa_ Selcann94 Doktorlar normal diyo, bebek buyudukce, vucut kendini doguma hazirliyomus) Su yada nişan gelmiyosa yada cok fazla agrin yoksa, normal bunlar)) burdaki annelerden ogrendim ben de)
Selcann94 Alisa_ su veya nişan gelmedi yoksa sinyalmi veriyo bugün gelecem die 😁 39 oldu gelsin artık 🤦🏻♀️
Alisa_ Selcann94 Masallahh)) Zamani gelmiş Pamuğunn) Doktorunuzla konusa bilirsiniz) Ama dogum su ya da nişan gelince basliyo coğu annede) Belki de ilk belirtilerdir)) İnsallah saglikli gelir ve rahat bi dogum gecer)
Alisa_ Selcann94 Bende daha 29+4)) ecembugra53 Canim sanirim yanlis yanitladin) diger hanimefendi acmis postu))
elida32 Selcann94 nişan gelmeyen de olabiliyormuş. Annem 4 doğum yapmış hiç nişan gelmemiş mesela. Direkt su gelmiş.
elida32 Selcann94 hayırlısı. Bebiş ve biz sağlıkla kavuşalım yeterki az daha sıkarız dişimizi 🙃benim de 39. Haftam ama belirtimiz yok.