Bgmmclk İyi akşamlar bayanlar . 22 haftalık hamileyim karnım çok sert sizlerin nasıl? Doktora gittim normal dio ama bana çok sert geliyor özellikle ayağa kalkınca yürüyünce zaten şu kasılma denen seyi bir türlü anlayamıyorum var mı benim gibi olan ?
Demir Bgmmclk 22 yim bende.Aynı karnım taş gibi çok sert.Ama kasılma ile alakası olmadığını biliyorum.O bambaşka birşeymiş.
Yesimmm93 Bgmmclk benimde taş gibi oluyor karnım 20 hafta aynı soruyu doktora sordum kasılıyor karnım sankı semsert dedim kasılmayı şöyle tarif etti hani spor yapmayan bir insan spor yapar ya heryeri kopucak gibi agrır etleri işte öyle bi ağrıymıs birde göbek çevresinde oluyormus anlamama sansın yok dedi
Bgmmclk Melegimveben aynen yemek yiyim tualetim gelince bende böle sertleşince acaba kasılma mı oluyor zannediyorum
Melegimveben Bgmmclk kasılma değildir canım hem bebiş var hem bişeyler yiyoruz karnımız şişiyo yer kalmıyo😍
Bgmmclk Demir ay içim rahatlıyor böle karnım taş dediğiniz gibi bir arkdsm benle aynı 22 haftalık hamile onu ki yumuşacık durum böle olunca bende bir sıkıntı mı bar diye düşünüyorum
Onurtugbaa Bgmmclk canim bebiş sırtını dayıyordur. Bende de aynı problem vardı doktorum sırtını dayıyor demisti
Perimasali89 Benim korkulu rüyam kasılmalar açılmalar ya fark edemezsem diye korkuyorum sürekli elim karnımda kontrol ediyorum sert mi diye hepte taş gibi arada yumuşuyor