Senaakmkc symslmz evet paket almıştım. 7000 tl ama şuan artmış dıyolar cunku ben başladıgımda farklı bir haataneydı orası degıstı şuankı fıyat bılgım yok
Silay35 symslmz ben Ümit Korucuoğlu’na gidiyorum tavsiye ederim. Ayrıca Cem Atabekoğlu da çok iyi bir doktordur. Daha hesaplı olsun derseniz HRS hastanesinde Ömer Altun’u tavsiye ederim. O da iyidir. Ben uzun süre hamile kalamadığım için hepsine gittim.
symslmz Bct iki arkadasım yakın aralıkla doğum yaptı üç ay içinde ikisi de şikayetlerle cıktı hastaneden 🤷🏻♀️ Hatta birinin doktoru geri dönüşler olumsuz olduğundan medicana da yaptırıyor artık
Aysegulce symslmz etlik Lokman hekim hastanesi Elif terzi muayne 123 TL doğum 4300 TL çok ilgili bir doktor ilk hamileligimi de onunla tamamladım ebeler hastane ortam çok iyiydi şimdi ikinci hamileliğim yine elif terzi de devam ediyorum herkese tavsiye ederim çok yoğun bi doktor randevuların aksadigi oluyor ama odasına girdiğiniz de her detayı tüm samimiyetiyle sizinle paylaşıyor ❣️ asla gecistirmiyor❣️
Anka0 Şenol Kalyoncu’ya giden var mı içinizde canlar ? Özel muayehanesi var bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum 🙏❤️
elkakimmon busbus5134 canım bugun iletişime gectim. İbrahim hocayla ilgilili çok güzel yorumlar var. Benim için yaklaşım çok önemli. Bakalım fiyatlar uygun olursa kismetimde de varsa bir gorusmeye gidecegiz. Acaba paket hizmeti var mı detaylı ultrasonu onda yaptirsak
TugceTok06 symslmz normalde kızılcahamam devlet hastanesinde kadin doğumcuydu önceden ama simdinkendi yerini açtı yeriyle ilgili pek bi hilgim yok ama cidden çok tavsiye ederim.
Hdhdhd symslmz tabiki doğum paketi detaylı dahil ortadoğuda doğum olursa 7 bin ben paket yaptirdim oraya gidiyorum
EsmaaTklc elkakimmon Ben farklı şehirde yaşamam sebebiyle biraz geç başladım kontrole 4000 TL ye aldım paketi canım. İçerisine detaylı ulturason dahil değil onu isteğe bağlı başka yerde yaptırabilirsin demişti ben Koru da yaptırdım 400 TL ye. Çok memnunum tavsiye ederim
elkakimmon EsmaaTklc canım doktor ariyorum sürekli 😔 koru bana yakın ama kötü yorumlar okudum ekiple alakalı. Beni düşündürüyor biraz. Ama doktorunu biraz araştırdım güzel yorumlar var. Ben de 19 dayım. Detayliyi olmadı Ali ipege de gidebilirim biraz pahalı ama. Çok teşekkür ederim kuzum♥️♥️
Humaninannesi20 Çukurambar Hekimcenter da Reyyan Özcan Temizkan var kendisinde vajinismus tedavisi olmuştum ablam gibi oldu Ankara da yaşasam ona gitmeyi çok isterdim ben hayatımda onun kadar iyi bir doktor görmedim 🤗
elkakimmon Sincan koruda 16. Haftadan sonra 4.250 doğum pakedi. 2020 temmuz guncel fiyatı. Doğum, bir günlük yatis, nst eko şeker yükleme 8 muayene bebeğin ilk muayenesi topuk kanı vs. Varmis bugün aradım bilgi aldım.