blueberyy00 Gamssee amin sanada banada isteyen herkese nasip etsin rabbim çok korkuyorum ama psikolojisi çok ağır
Mizgin2020 Koylu_guzeli 5 yıl benim 9 ay oldu psikolojim alt üst neden olmuyor diye kafam hep allak bullak Rabbim sana verdiği Sabri bana da versin inşallah senin benim ve bizler gibi isteyen herkesin rahmin de o mucize olsun inşallah 🙏🙏
Koylu_guzeli Mizgin2020 amin canim. O zamam icinde neler yasadigimi bir ben bir Allah bilir namazda secde ye kapanip hüngür hüngür aglayip ne olur Allah im bizede nasip et diye saatler ce dua ettigimi bilirim buna ragmn olmuyorsa Elbet vardir bir hayir.
DeryaMirac Gamssee beklemek gerçekten çok zor Allahın izniyle Rabbim nasip eder 👐💕 Daha zamanı gelmemiş demek ki
Gamssee DeryaMirac öyle canım bende herzmn diyorum herşeyin bir zamanı var diye amabi yanım çok buruk ya bu aşılama tutmazsa diye
Homeless20 Gamssee tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ben canım. Şuan 6+4 üm bakalım. Eşim sürekli göreve falan gidiyordu sonra vakit kaybetmeyelim diye tedaviye başladık ilkinde tuttu şükür 🙏
DeryaMirac Gamssee insanın elinde olmuyor ama moralini yüksek tutmalısın iyi düşün bu sefer olcak diye inan kün fe yekun Rabbim ol der olur 👐💕 sabrın sonu selamettir inşaAllah
Homeless20 Gamssee amin 🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zor bir süreç gerçekten. Avokado ye kız düzenli. Kan değerlerini normale döndürüryor. Dün sana mı söyledim başkasına mı tam hatırlamıyorum ama 🤦🏻♀️
Homeless20 Gamssee düzenli ye bak gerçekten benim bi arkadaşım düzenli yedi kan değerleri normale döndü.. ben pek sevmesim bi ay zor yedim
Ada38 Bir hamile nın dua si kabul olur derler. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.💕